מה שבין AI,TV ו- PH.

• פותח הנושא is00
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, את לא מבינה איזה קטעים מוזרים

אני יושבת ורואה 30 רוק. ויש איזה סצנה שטינה פיי שוכבת במיטה ומתהפכת לצד השני ואני כולי אכולת קנאה שהיא מצליחה להסתובב ככה בלי בעיה ובלי שום כאב
או שהיה אתמול את הפרק הזה שהמאפרת שם באה לעבודה עם התינוקת שלה והיא לא הצליחה לאפר את ג'נה כי התינוקת הפריעה אז היא מבקשת מטינה להחזיק אותה ואני חושבת לעצמי "לא אל תרימי אותה אסור להרים! יפתחו לך התפרים!" שמישהו יהרוג אותי עכשיו
גם לך היו קטעים כאלה אחרי הניתוח? או שרק אני על טריפים רעים?

את מחזירה אותי 7 שנים אחורה..

ממש מתחילה פיזית להרגיש את הכאבים הנוראיים האלה. תרגישי טוב מקווה שיעבור במהרה, כמו שאת יודעת אצל כל אחד זה אחרת, מקווה שאת תהיי מאלה שזה עובר אצלם מהר, לא כמו אצלי...

LeAnnDylan

Well-known member
אממ

לא ידוע לי על מתמודדים אחרים שלא ציינתם כבר שנבחנו באחת מהתוכניות האחרות. יש את ניקול טיארי (AKA סקוטר גירל) שמאוד מאוד אהבתי בעונה 3 של איידול באודישנים שלא עברה לתוכניות החיות. אני חושבת שהקול שלה מעולה והייתי שמחה לראות אותה בעונה הבאה של The Voice אני חושבת שאולי טודריק הול מהעונה הקודמת של איידול יוכל למצוא את עצמו בפלטינום היט. זכור לי שראיתי איזה כמה שירים שלו ביוטיוב באותה תקופה ואין ספק שיש לו את זה והוא יכול להצליח שם. את אמילי וולנטיין הייתי שמחה לראות שוב, לא משנה לי באיזה פורמט. אם כי חייבת לציין שלפני כמה שנים כשהיא הייתה באיידול היא הייתה הרבה יותר מגניבה ממה שהיא נראתה בTV. כאילו היא "התמסדה". מה שכן, הקול שלה עדין מעולה.

למעלה