מה שבוע שטח מה?

Harpush

New member
מה שבוע שטח מה?

שבוע לא לדבר איתו בטלפון, ואז הוא סוגר שבת ואז גם כנראה יש להם עוד שבוע שלוקחים להם את הפלאפונים. למה מנסים לייאש את הטירונים המסכנים שבכל מקרה מיואשים :( אוף

Negg108

New member
אני כל כך מבינה אותך!!!

(בגלל שהחבר שלי גם במוד"ש
) אין לך מושג כמה זה מוכר לי, גם עכשיו כשהוא כבר בסדיר ולא בהכשרה זה עדיין ממשיך לקרות זה ממש קשה, אבל אני יכולה לנחם אותך בעובדה שהוא יוכל לדבר איתך הרבה ביום שבת!
מוד"ש ידועים במשמעת האכזרית שלהם.. את בצבא עכשיו? אני הייתי בקורס כשהחבר היה בהכשרה וזה היה נוראי, הייתי בתקופה ממש קשה בחיים שלי ולא היה לי אותו כדי שיקשיב לי, וגם אם הוא כן היה מתקשר פעם בשבוע אז גם לו היה ממש קשה להקשיב לצרות שלי בגלל מה שהוא עבר אבל אני בטוחה שאת תהיי בסדר, הכל עובר
גם אם זה נראה קשה, נסי לנצל את הזמן למשהו כיפי

Harpush

New member
לא...אני עולה לי"ב

אבל כן הכל עובר ויהיה מצוין! ותודה לך עודדת אותי איכשהו שאני לא לבד בעניין

ממש מזדהה איתך

זה באמת לא מובן לי, למה להקשות עליהם, שבכל מקרה קשה להם, הם שם כדי להשאר! למה להוציא להם את הרוח מהמפרשים? אבל אלו הן דרכי הצבא, לכי תביני. אתמול ביקרתי את החבר, המרפקים שלו פצועים, השפתיים סדוקות מהיובש שם, כל הרגליים שפשופים וכו'
זה ממש הרגיז אותי והדאיג אותי. אבל העיקר שהוא לוקח בקלות... שבוע שעבר היו לו ארבעה ימים בשטח, והשבוע זה יהיה חמישה ימים, פשוט מבאס שאפילו את החמש דקות שיש לדבר ביום - אין. טוב נתמודד

למעלה