מה שבאמת חשוב

רפי צבר

New member
מה שבאמת חשוב

אני אישית חיפשתי את המוחלט בהחלט זה אצלי באופי, קשה לי עם היחסיות הקיומית הזאת. עם החיים לפי דברים שאני לא יודע אותם בוודאות. מה הכי טוב ימינה, מה הכי טוב שמאלה, מה הכי טוב באמצע לאחרונה עולה בי המסקנה שזה בכלל לא משנה לאן העם הזה יבחר ללכת, מה שמשנה היא איך הוא יילך, מפורד ומרוסק כפי שהוא כעת. או מגובש ומחוזק כפי שהיה בימים אחרים. מה שבאמת חשוב בעיני הוא שיהיה כאן כבוד, שאנשים ידעו שהתגמשות דעותיהם היא חלק משם המשחק. מה שינצח אותנו הוא לא האויב מבחוץ (לפחות לא בלי העזרה שלנו מבפנים) ברגע שיש לעם הזה עמוד תווך פנימי הוא משגשג עד לאין שיעור. למה אנשים לא מדברים על זה? למה לא רואים אוטו עם בד כתום כרוך בבד כחול, למה השנאה הזאת על מישהו שהוא בדיוק כמוך - שהרעיונות שלו חשוב לו עד כדי כאב - למה לדבר על אחווה ויהדות ולבצע בדיוק ההיפך? חבל שהפורום הזה הפך לזירה אבל כנראה שאין לך מפלט מפני האין ברירה... אני בעד חוסן פנימי

אתה יודע מה רפי

אין צודק יותר צודק ממך אנחנו קובעים את גורלנו שנאת החינם הזו היא השופכת את דמנו לא יודע אם החץ הזה היה מכוון אליי או לא אבל הפעם הצדק איתך בחסות "אהבת חינם"

REMBRANT

New member
מה שניכם מדברים כמו איזה שני רכיכות

באיזה ימים בדיוק העם הזה היה בליאט מלוכד אתם לא רואים שכשלנו כאן מכל הבחינות ליהודי החילוני אין עתיד לאומני צריך לפרק פה את הבסטה ולהקים אני לא בטוח שאני יודע בדיוק מה אבל עם הליצנות הזאת צריך להפסיק כי אני מתבזה

REMBRANT

New member
תגידו מה אני היחיד שרואה בהיתבוללות

פיתרון לכל הבעיות האלה שלנו העם הזה שלנו מבייש אתי יותר מדי פעמים ביום

חחחח

בתור בן אדם אני חושב יש תכלית אפילו אם החושך רק מתחדד על כל תגלית אבל בתור בן תמותה בתור בן תמותה עוד אראה כמה זמן תחזיק כל המערביות הזו "ששומרת" עלנו כאן וכאן ושם בתור בן אדם אני מוציא ניחוש שרק בעוד זמן מה היא תבוא לניגוש ותנגח בנו פה ושם ישר לישבן בחסות מצוות קידוש והבדלה כשאנחנו עושים הבדלה ומבדילים את עצמנו מהגויים הם מקדשים אותנו {עכשיוו ראה אמת בזה בארצות ערב היהודים שמרו על יהדותם והערבים חיבקו אותם ושמרו עליהם חיינו טוב בין הערבים אך מה הישתנה היום?} כשאנחנו מקדשים את הגויים ורוצים להיות כמותם והולכים בחוקתם וצועדים כמוצהרים כמותם אז הם קמים ועושים עלינו הבדלה {ראה אמת בגרמניה ואירופה שהרצל וכל חביריוו רצו ותכננו להעביר את היהודים על דתם הרצל התנצר ולא עשה לילד שלא ברית מילה וכששמע על זה הרב וכעס עליוו אמר לא הרצל כבוד הרב זה עיניני האישי ענה לא הרב לא ולא זה עינין לאומי הרצל זו רק דוגמא אבל ידוע שבארופה היתה התבוללות ורצון להיות ככל העמים" רמברנט הייתי מקצר את כל זה באמירת שמע ישראל שם יש את כל התשובות פתח סידור תקרא את זה ותחשוב על זה

למעלה