מה שאני מרגישה

Bad life1

New member
מה שאני מרגישה

כל היום ריבים עם ההורים כל היום בבית בחדר במיטה. לא הולכת להפוך ולניידת כי אין לי כוח ואין חשק למרות שהתגעגעתי מאוד להפוך אין לי חשק ללכת. חברות שלי בקושי מדברות איתי כי הן אומרות שאני משעממת אותן. פיטרו אותי מהעבודה הכדורים כבר לא עוזרים חתכתי אני עייפה כל הזמן מה שלא קרה כבר כמה חודשים.

יש שיר מסדרה ארגנטינאית שממש מדבר על מה שאני מרגישה:

אני מרגישה אותו דבר קורים לי דברים
שהם כל כך מטופשים וכלכך משוגעים
אני מרגישה חלל שלא מתמלא
ואני מרגישה קור והמון פחדים

אני מרגישה מה שאני מרגישה פעם אחת ואלף פעמים
ששום דבר הוא לא באמת כמו שהוא נראה
אני מרגישה שמשקרים לי שלא מבינים אותי
לא אכפת להם או שהם לא אוהבים אותי...

אני באמת לא מבינה מה עוד יש לי לחפש פה עד שאני קמה קצת אני נופלת שוב
אין לי הרבה כוחות להילחם בזה...
גם השבוע אני לא יהיה בהפוך בכלל וגם לא בניידת אבל יש מתנדבת אחת המניידת שמדברת איתי
שיש לה זמן וזה קצת עוזר.
אל תדאגו אני לא מתעוונת לפגוע בעצמי או משהו כזה סתם רציתי לפרוק קצת

לחפש משמעות

היי יקירה,
עצוב לי לשמוע שזה מה שקורה איתך בימים אלו.
האם הפסיכיאטרית יודעת שאת מבלה את הימים במיטה?
זה נשמע קצת כמו מצב רוח דיכאוני שכדאי לטפל בו...
אני חושבת שהגיע הזמן לחפש משמעות.. משהו שיתן לך כוח לקום בבוקר.
אולי התנדבות עם חיות? אולי עזרה לאחרים (אני רואה כאן כמה את רגישה ויודעת לעזור!).
מה מחכה לך אחרי הקיץ? האם את הולכת לשירות לאומי או משהו כזה?
שולחת לך הרבה כוחות וימים טובים יותר
רותם

Bad life1

New member
היי רותם

פסיכיאטרית לא יודעת כלום כבר שלושה חודשים לא הייתי אצלה...הדיכאון הזה חוזר כל פעם בצורה חזקה יותר
אבא שלי רוצה שאני יעבוד לא שאני יתנדב אבל אני לא מוצאת עבודה אני כל היום מחפשת ולא מוצאת כלום...שהייתי עובדת היה לי כיף הייתי מחכה כבר שיגיע הבוקר כדי לקום לעבודה. אחרי החופש אני מתחילה שירות לאומי במעון ילדים...
רותם אני חושבת שקורה משהו לא טוב בחיים שלי אני מתחילה לאבד את עצמי קצת אני לא יודעת מי אני מה אני רוצה לעשות חשבתי להתחיל להשתמש בירוק ויש לי ממי לקחת ואני חזרתי לשתות הרבה למרות שאסור לי בגלל הכדורים. אני חושבת שמה שאמא שלי פחדה שיקרה קורה אני מתחילה להיות ילדת רחוב דודים שלי אמרו לאמא שלי לשמור עליי כי אם לא אני יהיה בעייתית מאוד...נמאס לי קשה לי רע לי אין שום דבר טוב בכל בחיים שלי החתולים שלי הלכו לא נשאר אף אחד אני פשוט לבד בחיים חסרי משמעות

עתיד

היי יקרה,
אני שמחה לקרוא שאחרי החופש הגדול את מתחילה שירות לאומי.
להתחיל להשתמש בגראס לא נשמע לי פתרון יעיל למצבך, למה לסבך עוד את העניינים?
לחפש עבודה לעומת זאת, לעשות שירות לאומי, לחזור לפסיכיאטרית ועוד... נשמע לי הרבה יותר בכיוון.
אני חושבת שהשירות הלאומי במעון לילדים יוכל להכניס הרבה משמעות וגם נראה לי שתהיי טובה בזה.
נסי למצוא לעצמך משהו עד אז, ולא להתייאש...
רותם

Bad life1

New member
רותם
(יש מצב טריגר)

אחרי ארבעה ימים קמתי היום מהמיטה...לא רוצה שהדיכאון הזה יחזור חשבתי שהכל יסתדר...אני יושבת בחדר ונזכרת באותו יום שהוא נגע בי שהוא לא התחשב במה אני רוצה ועשה מה שהוא רוצה אני נזכרת בנשיקות שלו במילים שלי בהודעות ובשיחות שלו וזה עושה לי רע אני רוצה ללכת להפוך ללכת לניידת להיות עם האנשים שאני אוהבת אבל אין כווווחחחח....דיייייי

דיכאון

יקירה,
אם את בדיכאון את צריכה לקבל טיפול לדיכאון כדי שיהיו לך כוחות לטפל בעצמך.
עברת חוויות קשות, אין פלא שאת מוצפת, אבל כדי לעזורלעצמך את צריכה כוחות - ויכול להיות שה"אין כוח" הזה קשור לחוסר איזון במוח שיכול להיפתר בעזרה תרופתית. את מוקפת באנשים שאוהבים ואתך ודואגים לך... הפוך, ניידת, אנחנו... אבל את חייבת חייבת חייבת קודם כל לעזור לעצמך.
למה הפסקת ללכת לפסיכיאטרית?
רותם

Bad life1

New member
זה קרה שוב ( טריגר?)

אתמול ישבתי בים עם חברים ובא אחד ערבי לשבת איתנו הוא התחיל לדבר איתי ואיכשהו הגיע למסקנה שאנחנו זוג הוא לקח את היד שלי וקירב אותה לאט לאט לאזור איבר המין שלו שהזזתי את היד ואמרתי לו לא הוא התחיל לגעת בי מעל החולצה וניסה גם מתחת הזזתי אותו והוא חזר הזזתי אותו ןהוא חזר שוב עד שחברה שלי שמכירה אותו העיפה אותו....למה זה קורה לי זה כבר פעם שלישית בחודשיים שזה קורה לי ������ זה נחשב הטרדה מינית?

צומחת23

New member
יקרה!! טריגר

כן זה נחשב הטרדה. אל תאשימי את עצמך, האדם שנגע בך הוא הלא-בסדר!! לא את. ניסית לפנות למרכז הסיוע? את בתהליך טיפולי כלשהו? מאחת לך חיים מאושרים :) ככ מבינה את היאוש. מקווה שמהר הוא יהיה מאחורייך. |חיבוק| צומחת

למעלה