מה שאלות למי שמבין בסדרה

SWEETAPPLE

New member
מה שאלות למי שמבין בסדרה

מי שיחק גם במכושופות ובאיזה עונה והתור איזה שחקן? פאריס לא חוזרת יותר לסדרה? ונראלכם שהסוד שלילי רצתה לספר לורוניקה היה חשוב?(זה למי שעוד לא ראה את התשובה...לא רוצה כאן
)...:p
וראיתי באחת ההודעות שוויבל יהיה עם לילי או היה...לא הבנתי בדיוק....מממ...למישו יש תשובה?

LadyLuvJess

New member
יש לי תשובה לשאלה השניה,../images/Emo58.gif

וזה
הוא היה איתה, (וייבל עם לילי) אבל אף אחד לא באמת ידע עליהם. היא שמרה את זה בסוד, וגם הוא, מן הסתם. היו שמועות על זה, אבל אף אחד לא ידע בוודאות. והוא האמין שהיא באמת אהבה אותו (ואולי כן, מי יודע?) והיא הבטיחה לעזוב את לוגן בשבילו וכו' וכו'. בקיצור- כן, הם היו ביחד.

geniusblonde

New member
../images/Emo58.gifועוד טוויסט על זה...

אנחנו גם יודעים שלילי נפרדה ממנו (ויביל כדי לחזור ללוגן זמן קצר לפני הרצח שלה מה שיכול לגרום לחשדות שהוא אולי רצח את לילי... אוי נו סתם! אני עובדת עליכם, מי היה יכול להאמין שויביל יפגע במישהו שהוא אוהב

geniusblonde

New member
../images/Emo58.gifועוד טוויסט על זה...

אנחנו גם יודעים שלילי נפרדה ממנו (ויביל כדי לחזור ללוגן זמן קצר לפני הרצח שלה מה שיכול לגרום לחשדות שהוא אולי רצח את לילי... אוי נו סתם! אני עובדת עליכם, מי היה יכול להאמין שויביל יפגע במישהו שהוא אוהב

lola666

New member
אוף

כתבו ספויילרים אם אתם מתכוונים לגלות משהו זה יחסוך הרבה אי נעימות ובלגן פה
(וזה למי שלא יודע איך כותבים ספויילר חחח)

HuGo Hell

New member
בקשר לסקר... ../images/Emo1.gif

אני חושב שההעלמות של אמא של ורוניקה קשורה איכשהו לרצח של לילי. כלומר משהו קרה זה בטוח, היא לא סתם נעלמה. ועכשיו עצם העובדה שהיא חזרה ודברה עם מה שמו כבר רומז על משהו, ככה שנראה לי שאחרי שהחקירה והכל יתברר מה קרה ברצח של לילי אמא של ורוניקה תשוב או עד אז כבר נראה אותה ונקבל כמה תשובות.

Charmed Gal

New member
שלח לי באמצע.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

גם אם יש פה משהו סמוי וגם אם לא, איך שורוניקה רואה את זה זה שאמא שלה עזבה בגלל ויכוחים שהיו להורים שלה בעקבות הרצח. אבל כנראה שבאמת אמא שלה קשורה לזה איכשהו, לפחות בעקיפין. עד סוף עונה 1 סביר להניח שנדע.

למעלה