מה רע בגימיקים?

קימי

New member
מה רע בגימיקים?

נראה לי דוקא מגניב שיהיו נציגי דראג, למיטב זכרוני זה לא היה באף ארוויזיון, למרות שיש שמועה על איזו זמרת שאני לא זוכרת את שמה, שהיא בעצם גבר. תאמין לי כבר עדיף שישראל היתה שולחת מלכות דראג ולא את שרית חדד לאירוויזיון. לפחות אז היה לנו יתרון של גימיק לזכיה, ולא בושה של זמרת מזרחית של שירי דכאון, אפשר גם היה לשלוח את אניטה פללי עם הכלב המפוחלץ שלה לאירוויזיון,זה יביא יותר נקודות משרית חדד.

Euromix - Avi

New member
אירוויזיון זה תחרות שירים !!!

למיטב ידיעתי האירוויזיון (Eurovision *Song* Contest) זו תחרות שירים ולא תחרות גימיקים... לא איכפת לי שנציגי דראג יזכו, אבל שיהיה להם גם גימיק טוב... למיטב זיכוני, נדמה לי שהיו בשנות ה- 70 או ה- 80 דראג קווין באירוויזיון, אבל אולי אני טועה... אני לא חושב שעדיף לשלוח דראג על פני שרית חדד... בגלל שיכול להיות שהם יזכו אבל אני באופן אישי ארגיש בושה, וזה לא בגלל הנטיות המיניות שלהם או איך שהם מתלבשים, אלא בגלל שהם זכו בגלל הגימיק ולא בגלל השיר!!! לא איכפת לי עם השיר של ישראל יגיע למקום אחרון, אבל שיהיה שיר טוב!!! בשנה שעברה הייתי מאוד גאה בשירה של טל סונדק, וזה למרות שקיבלנו רק מקום 16... ואת קימי, את רוצה להרגיש בושה בגלל שהמדינה שלך זכתה בגלל הגימיק ולא בגלל השיר??? אני יודע שהאירוויזיון זה כבר לא כל-כך נחשב, ולא כל-כך משנה... אבל אני, באופן אישי, בתור אוהד אירוויזיון, כן ארגיש בושה!!!

Euromix - Avi

New member
במשפט הראשון התכוונתי שיהיה להם...

במשפט הראשון התכוונתי "לא איכפת לי שנציגי דראג יזכו, אבל שיהיה להם גם שיר טוב..."

למעלה