מה רוצים ממשומר?

doodinke

New member
מה רוצים ממשומר?

8 שנים בקבוצה.
כל המאמנים טעו?
מאמני הנבחרת גם טעו?
יש כמה וכמה שחקנים פחות טובים ממנו בקבוצה.
למה נטפלים אליו?

Cade Foster

New member
מסוג השחקנים שמאמנים מעריכים

בגלל מוסר העבודה הגבוה שלו. אין תלונות אליו בקטע הזה, ואני מסכים שהוא לא חלק מהבעיה העיקרית של הקבוצה - שהיא היעדר מוחלט של משמעת טקטית ומקצוענות. ההערכה שלי היא שהוא מוצא את עצמו תמיד בהרכב כי כל האלטרנטיבות שלו סובלות מהבעיה - חלקם לא מקצוענים (עות'מן למשל), חלקם לא ממושמעים טקטית (דגני) וחלקם פשוט לא מוכנים לעבוד קשה (גבאי). גם מגנים ישראלים אחרים, לכל אחד הבעיה שלו - מה שסולל את דרכו לנבחרת. זה לא חדש שהעמדות של המגנים הן נקודות התורפה הכי גדולות של הכדורגל הישראלי.
&nbsp
עם זאת, כשעוברים לדבר על המקצועי ולא על המנטאלי - הוא פשוט שחקן חלש. חוסר הריכוז שלו והעמידה הלא טובה שלו עם קו ההגנה עולים לנו בכל משחק במצב מסוכן של היריבה. בהתקפה הוא פשוט לא מסוגל לתת כדור רוחב יעיל - מה שהופך את משחק ההתקפה שלנו ללא מאוזן (עובר כמעט תמיד דרך צד שמאל, ומאפשר ליריבה להתמקד באמצע ובאגף הימני של ההגנה שלה).
&nbsp
משומר זה מה שאתה מגדיר כהתפשרות. האלטרנטיבות שלו רעות לפחות כמוהו, ועדיין זו התפשרות מאוד כואבת.
מה שכן, אם כל השחקנים בקבוצה שמוכשרים יותר ממנו היו לומדים ממנו דבר או שניים על מקצוענות ומוסר עבודה - מצבנו היה טוב בהרבה.
&nbsp
*כל מה שכתבתי כאן תקף אחד לאחד גם לדקל קינן.

DRORIKO8

New member
הסיבה שמשומר שרד את כל השנים

היא כי היום,וזה עצוב לאמר את זה,אין מגינים ימנים טובים(כנ"ל לגבי מגנים שמאליים)+זרים טובים כבר לא רוצים לבוא לפה , אז מתפשרים על הבינוני מינוס. אני מזקני הפורום אז אני עוד זוכר את אבישי ז'אנו. אם הוא היה היום בקבוצה משומר אפילו לא היה מגיע לאבק שהוא היה משאיר לו.

אבראא

New member

טכניקת ההגבהות שלו פשוט לא מסתדרת עם הדרישות ממגן ימני.
אז יופי, מהירות יש לו והוא לא בטלן על המגרש אבל זה לא מספיק. מגן ימני צריך לדעת לרוץ על הקו ולהגביה מהמקום הנכון (יותר קרוב לסוף ולא מהאמצע כמו שהוא עושה הרבה) ובצורה הנכונה (שבאמת יכוון ולא יסתובב החוצה...)

אייל משומר יישאר זמן רב בחיפה

הוא אמנם שחקן די בינוני...בלשון המעטה....קשה לו עם משחקי ההתקפה והנעת הכדור.
זה כמו שיש נבחרת של ארבעה רצים (4X100) שהאחרון הוא "הרע במיעוטו"....מכולם הוא הטוב ביותר.....
יאללה...חובת ההוכחה חלה עליו...

אני לא נמנהעל חובבי אייל משומר

אבל...
&nbsp
עד עכשיו לא ראיתי הרבה מגיננם ימנים טובים יותר או לפחות כאלה שעונים על קרטריון של מאוזנים יותר. יש מגינים שמצויינים בהתקפה וכאלה שמצויינים בהגנה אבל משומר הוא יחסית מאזן בין התחומים. מעבר לזה אני בטוח שכל המאמנים שעבדו איתו התרשמו מהרצון וההקעה שלו. הוא שחקן שקט שלא עושה בעיות ונאמן לקבוצה למרות ששנם מחפשים לו מחליף מעולם לא ליכלך על אף אחד במועדון או על הקהל(שעושה לו את המוות)
&nbsp
שאני מסתכל היום בשוק הישראלי אני לא רואה מגן אחר שיכול להיכנס לנעליו בהצלחה גם לא דגני וגבאי. אולי עוז ראלי מבנ יהודה.. אבל גם הוא לא מאוזן מבחינה הגנתית.

למעלה