מה רבנו אומר?

בלוגמן

New member
מה רבנו אומר?

נודע לי שרבנו מדבר איפה-שהוא על האיסור לעשן. אם מישהו יודע את המקור או הציטוט של העניין -אשמח לשמוע. רב תודות ושבת שלום

רבנו אומר"לא מספיק לכם כל התאוות

שאתם צריכים גם תאווה זו?"(תאוות העישון) שבת שלום.

היי

אני לא יודעת מה רבך אומר (ואיתך הסליחה) אבל אני לומדת על זה כעת ב"קבלה הרפואית " שלי ואני יודעת שהרמבם אומר שסגריה היא כשמה כן היא סגר יה הסגריה הורסת את התפארת וחוסמת לנו את העיין השלישית לתקשור תפארת למי שלא יודע הספירה שאחראית על ה"רוח" נמצאת בבית החזה, מה גם שבכל עישון של סגריה אנחנו הכנסנו לגוף שלנו 300 רעלים נורא נכון@ בהזדמנות זו אאחל שבת שלום מפסיקה לכתוב פה שבת אוטוטו

תחזיקו לי אצבעות

עוד שבת ללא עישון יוצאת לדרך אפילו לא ספרתי לכם אני לא מעשנת כבר חודשיים בשבתתתתתתתתתתתתתת או יאאאאאאאאאא ho yeeeeeeeee

אמיתי 24

New member
אשריךךך צדיקה באמת אני עברתי

עמ"י עש"ו גם עד שבסוף ראיתי מאמר שכתוב "מי שמעשן אין בו יראת שמים " ואז משני חבילות נובלס
( לא היה כסף ) לכלום
אז בהצלחה בע"ה תגמלי לגמרי

תחזיקו לי אצבעות

עוד שבת ללא עישון יוצאת לדרך אפילו לא ספרתי לכם אני לא מעשנת כבר חודשיים בשבתתתתתתתתתתתתתת או יאאאאאאאאאא ho yeeeeeeeee

שבוע טוב לכולם וחלי....אולי לא הבנת

אותי,,,רבנו מדגיש את האיסור בעישון... משום שיש כל כך הרבה תאוות שאנחנו צריכים לשבר,לא מספיק ועוד אנחנו נעשן?....

אמיתי 24

New member
אבל תדוני אותה לכף זכות

עמ"י עש"ו שהיא הפסיקה לעשן בשבת
בע"ה יהיה לה יותר כח אז היא גם לא תעשן כל השבוע
כמו שכתוב בגמרא ובשו"ע תלמידי חכמים כל השבוע אצלם זה בחינת שבת

asaf2000

New member
אדמו"רים גדולים היו מעשנים

שמעתי שיש בזה איזה ענין על פי קבלה... גם היום הרבי מקרעטשניף מעשן כבד.

אמיתי 24

New member
מי אמר לך ../images/Emo13.gif אולי סגרי"ה

עמ"י עש"ו עם הכולל עולה רע"ח ועם עשרה אותיות עולה רפ"ח
תבק גמט' שם שד"י ושתי אותיות
וכ.. הכל האבלי עולם שטיות שאין לאמין לאנשים כאלו והרי אלו מרחפי נפשם באפם וכ.. ולא לדבר שטיות בשם הקבלה קבלה זה לא שטיות קבלה זה דרך לקבר את הגאולה ולא איזה אוקוס פוקסים

אמיתי 24

New member
ואהבת לערך כמוך , וגם מחבל בגופו

עמ"י עש"ו עובר על שלוש לאוים ועל אהבת לרעך כמוך שתים אז סה"כ חמש לואים בהצלחה בגמילה

למעלה