מה קרן אומרת תנסו להיות מצחיקים יצירתיים
R Rachel47 New member 8/1/07 #16 חעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif טוק טו דה הנד קוז דיס פייס..איינט ליסנינג |בחורה שחורה מהברונקס| גדול
חעעעעע../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif טוק טו דה הנד קוז דיס פייס..איינט ליסנינג |בחורה שחורה מהברונקס| גדול
O OpenYourEyes New member 8/1/07 #17 נו באמת איזה מן ג'ני פרום דה ברונקס מישהו צריך להגיד לה שמכוונים את כף היד כלפי אחרים לא כלפי עצמך היא לא הייתה שורדת בתכנית של ריקי לייק...
נו באמת איזה מן ג'ני פרום דה ברונקס מישהו צריך להגיד לה שמכוונים את כף היד כלפי אחרים לא כלפי עצמך היא לא הייתה שורדת בתכנית של ריקי לייק...
R Rachel47 New member 8/1/07 #18 כאילו..זה לא שלא היו מספיק ../images/Emo15.gif הוכחות לזה גם קודם.. כלומר..החשד התחיל להתעורר בשיער הבלונדיני צבע העור גם לא היה לטובתה אבל כן..תנועת היד הכה לא נכונה..ג'סט..סילד דה דיל
כאילו..זה לא שלא היו מספיק ../images/Emo15.gif הוכחות לזה גם קודם.. כלומר..החשד התחיל להתעורר בשיער הבלונדיני צבע העור גם לא היה לטובתה אבל כן..תנועת היד הכה לא נכונה..ג'סט..סילד דה דיל
ד דריה פלג New member 8/1/07 #6 ברוררררר 10 אצבעות לי יש כל דבר יודעות הן לנגן ולחנטרש, גם מכות נותנות הן, איזה ביש מזל איום, המילים נמחקו פתאום, אולי אשחזר את המצב, זכור לי איזה שיר על .....יואב...
ברוררררר 10 אצבעות לי יש כל דבר יודעות הן לנגן ולחנטרש, גם מכות נותנות הן, איזה ביש מזל איום, המילים נמחקו פתאום, אולי אשחזר את המצב, זכור לי איזה שיר על .....יואב...
A AngelsWings New member 8/1/07 #3 חחח...XD "ידיים למעלה על הראש, על הכתפיים 1...2...3 שמעון השכן נפטר..."
R Rachel47 New member 8/1/07 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif את זוכרת את התמונה של סיד שהעלו עםהכותרת הזאת זה קטע שלכם מהמפגש לא מה הסיפור באמת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif את זוכרת את התמונה של סיד שהעלו עםהכותרת הזאת זה קטע שלכם מהמפגש לא מה הסיפור באמת
L limors2 Well-known member 8/1/07 #21 לכן זה הזכיר לי את זה../images/Emo6.gif פייגי צילמה את דפי בטאוור בפוזה כזאת במקרה, ואז היא עברה לצלם את כולם ככה. נראלי שיש את כל התמונות בשרשור מפגש האחרון
לכן זה הזכיר לי את זה../images/Emo6.gif פייגי צילמה את דפי בטאוור בפוזה כזאת במקרה, ואז היא עברה לצלם את כולם ככה. נראלי שיש את כל התמונות בשרשור מפגש האחרון
L limors2 Well-known member 8/1/07 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני דווקא הייתי בכיוון הסוטה
P pRimaVeriTaVIV New member 8/1/07 #23 XDDDD מפגרת../images/Emo121.gif למה סוטים? אני ישר חשבתי על הקונטרבס... למה, על מה את חושבת שדיברנו? סוטה קטנה
XDDDD מפגרת../images/Emo121.gif למה סוטים? אני ישר חשבתי על הקונטרבס... למה, על מה את חושבת שדיברנו? סוטה קטנה