מה קרה???

the me and i 16

New member
מה קרה???

אני לא יודע מה קרה שם... אני גר פחות מ200 מטר מפרדיס שבד``כ מקום נחמד ושליו... הייתי יורד לשם כדי לקנות טבק וגחלים וקולה בשקל וחצי... חלק מהאנשים שגרים פה (בזכרון) גם יורדים לשם כדי לקנות אוכל בשבת או סתם בשר חזיר... חלקם הגדול גם עובד פה(של הערבים לא הזיכרונים) ובד``כ הם אנשים נחמדים ,אבל אתמול הם לא. הם לא היו אנשים נחמדים או שלוים ,הם זרקו אבנים וירו בשוטרים ואפילו הציתו אוטובוס.. היום רובם לא הגיעו לעבודה... שמעתי גם את ההסבר שהמהומות התחילו מבחוץ ע``י ערפת ואני שואל: איזה מין בנאדם דפוק הוא שהוא שולח אנשים שבוטחים בו למות, וכשהוא יודע שהפעולות האלה יפגעו בכוווולם אח``כ? ויותר חשוב מאיזה אנשים מורכבת הממשלה שלנו שידעה שמצב כזה עלול לקורת ולא עשתה כלום??? חייב לזוז... שנה טובה לכולכם... ``די לאלימות``

sharon91

New member
האמת ש..

לא עקבתי אחרי כל פרט במה שקורה, אבל מה שנורא זעזע אותי, זה שחייל צה``ל נפצע אנושות ובמשך שש שעות לא פינו אותו! בסוף הוא נפטר. אבל זה נוראי, כי אנשים בוטחים בצבא, שיעמדו מאחוריהם ויעשו הכל להחזיר אותם בחיים, וככה.. וזה לא איזה משהו מסובך. בלי בעיות הם יכלו להיכנס עם איזה טנק ולחלץ אותו. אבל לא. הם לא עשו את זה. וחבל. חשבתי, אם נגיד תהיה מלחמה, האם חיילים יוכלו לסמוך על הצבא והמדינה שידאגו להם עד הסוף?!

נעל

New member
גופות עוצרות גם טנקים

לפחות במדינות עם צל כלשהו של הומניות. קשה להכנס למתחם בעייתי ומבודד כמו קבר יוסף כדי להוציא חייל פצוע, בעיקר כשיש מסביב מאות מפגינים שמוכנים להדרס כדי לא לתת לטנק להכנס לשכונה שלהם, לבית שלהם, למדינה שלהם (הם מתייחסים לזה כך, וזה בהחלט שטח שעומד להיות חלק מהמדינה שלהם לעתיד). ראית פעם תצלומים וקטעי וידאו של אנשים ששוכבים על כבישים ומתחת לגלגלי מכוניות וטנקים? גם ההסבר הזה אולי לא מספק, אבל זו התחלה, כדי לראות שזה לא כל כך פשוט. נעל

yad

New member
לפי מה שהבנתי...

סמכו על המשטרה הפלשתינית שיפנו את כל המפגינים. אפילו הגיעו עד לערפאת אישית ואמרו לו שחייל ייהרג וזו תהיה אשמתו. הם כל הזמן אמרו תכף תכף, לא עשו כלום, ולא פינו אותו. אז הוא מת. אבל היו יכולים להרים מסוק אפאצ`י לאוויר ולהגיד משהו כמו- יש לכם 5 דקות להתפנות או שאנחנו בודקים את רמת הדיוק של תותח וולקן. עשו את זה אגב (עם קוברה, נו פלא שהם לא נבהלו...), אבל קצת מאוחר מדי. טוב נו, אנחנו הרגנו להם 10 אנשים, אז זה מתקזז לא?

למעלה