מה קרה...

fan of Gary

New member
מה קרה...

אוקיי, זה הולך ככה: הפרופסור "נעלם" ראשון-ריקמן המאנייק ירה בו. ואז??? משהו קרה לוויד ורמי ורק רמי חזר, לא? מה קרה לוויד (היה פרק מזעזע שבו וויד חוזרת, זאת אומרת-רק הראש שלה). ואני יודעת מה קרה וקווין אבל... לא יודעת... שכחתי מה קרה בסוף עם ריקמן. הוא מת? מה קרה?

Charmed 4ever.

New member
ריקמן מת בפרק שהם ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

חזרו לעולם בו נכחו כל יושבי עולם הבית של מגי הם המשיכו לגלוש אחריו אחרי העולם ההוא ובסוף ריקמן איבד את המכשיר שלו והם קפצו וכשהוא ניסה לקפוץ אחריהם נסגרה המערבולת והוא נפל לתהום.

ברינסלי

New member
ריקמן מת והם המשיכו לגלוש אחריו?...

ריקמן לא מת בעולם הפרימיטיבי אליו הועברו אנשי המחנה מעולם הבית של מגי. זה היה העולם בו קווין ומגי ראו את אנשי המערות, ומאוחר יותר התעמתו עם הטי-רקס כשהגולשים חזרו לאותו עולם בעקבות ריקמן. ריקמן מת בפרק הסיום של העונה השלישית, בעולם דמוי "האי של ד"ר מורו", שבו קליפורניה שקעה בים ונותרה ממנה רק שרשרת של איים, אשר באחד מהם חי המדען שיצר אנשי-חיה באמצעות הטלאה גנטית (וריקמן הפך לכזה אחרי ששאב רקמות מוח מאחד מאנשי-החיה).

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אחרי שהם העבירו את תושבי העולם של מגי לעולם עם הדינוזאורים הם המשיכו לגלוש אחרי ריקמן ואני די בטוחה שבמסעם הם חזרו לעולם ההוא שוב אחרי ריקמן. אני כמעט בטוחה שבאותו פרק הם המשיכו לגלוש ובסוף הוא נפל בצוק בכוונה לקפוץ למערבולת.

ברינסלי

New member
הם אכן חזרו לשם, אבל ריקמן לא מת שם

אלא בפרק הסיום של העונה, עם אנשי-החיה. אולי את מתבלבלת בגלל שבפרק עם הטי-רקס ריקמן עבד עליהם כשגלש משם מול עיניהם (על הצוק מעל המערה), ואח"כ חזר וחטף את מלקולם והבחורה.

למעלה