מה קרה?!

adidas^

New member
מה קרה?!

כולם עדיין מעכלים את האוכל של ליל אמש? כולם ישנים באחר הצהריים נחמד זה? הגיע הזמן לקום!

tali_le

New member
אני ערה

כבר הרבה שעות... אבל הפורומים של תפוז שוממים היום... טלי...

חברים יקרים, זקוקה לעצותיכם:

מיהרתם לקרוא, הא???? היות שתחרות "שנות טובות" מתקרבת לסיומה, אשמח לקבל הצעות כיצד לקיים את ההצבעה. בפעם הקודמת שקיימנו הצבעה, היא התקיימה בצ´ט, וחלק מחברי הפורום לא היו יכולים להשתתף, כך שהפעם אני סבורה שיש לקיים אותה בצורה אחרת. אנא שרשרו הצעותיכם עד מחר בבוקר, שכן ההחלטה אמורה ליפול עד מחר בערב.

Idan91

New member
ובכן...

את הרעיון שאציע לך קיימתי פעם בפורום אותו אני מנהלת (אגדות/אגדות ארובניות, 445), כאשר הייתה תחרות שכתוב אגדות... זה מאוד פשוט- להצביע דרך הסקר!

Idan91

New member
אהה.. אופס..

דפדפתי קצת למטה, ושמתי לב שיש יותר מידי ברכות בשביל הסקר...

אושר מ

New member
תיבת מסרים מיוחדת להצבעות

לפתוח שם משתמש תחת השם תיבת ההצבעות וכל אחד שולח לשם מסר עם ההצבעה שלו.

אושר מ

New member
זו גם אופציה

אבל כשזה לתיבה ניטראלית זה כאילו המטרה היחידה שלה. אף קול לא יעלם בין מסרים שונים ומשונים...

zimes

New member
כל אחד שולח מעטפה עם בול

ובתוכה צ´ק סמלי לאפי. אם הוא רוצה - יכול גם לרשום את הצבעתו.

it goes without saying, צימעס.

אבל השאלה חשובה לאין ערוך מול הכסף הגדול שאני עשויה לגרוף כתוצאה מההצבעה. מספיק לי הון העתק שתפוז משלמים לי כדי להיות נוכחת פה. די לי בכך ובמיסים הפעוטים שאתם מוסרים לי מדי שבוע (וזה הזמן להזכיר לכל החברים החדשים שטרם קיבלתי את דמי החבר השבועיים מכם. 150 ש"ח לחבר מתחיל ולחבר מביא חבר זה 200).

zimes

New member
אני מציעה ועדה קרואה

בת חבר אחד/שניים (נגיד, סתם, רעיון - אפי).

nutmeg

New member
האם אפשר

להוסיף בקטע של המאמרים סיכום של הברכות? כלומר: שם הכותב, בשורה אחת מה/מי הוא ברך ואם רוצים באמת להעביד את אפי - לינק לגוף הברכה? את הבחירה יש לשלוח במסר לאפי.

למעלה