מה קרה?

מה קרה?

איפה כולם? חשבתי שבחופש יהיה כאן הרבה יותר פעיל... אז מי שנמצא כאן- תשמיעו קול.. בואו נפריח מחדש את הפורום... שיהיה שבוע טוב!!!

natalieov

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו צריכים לעשות הכל כדי שלא ייסגרו לנו את הפורום... אז באמת בואו נתחיל לכתוב... זה המקום שלנו... מה שלום כולם?

אצלי הכל טוב ב"ה..

אתמול היה לי קטע קצת מעצבן- מין כעס על אבא שלי, על משהו שהוא אמר לי.. והייתי ממש עצובה.. ופתאום גם התחלתי לחשוב על אמא שלי, שאם היא הייתה זה לא היה קורה.. ואז פתאום הכל התחבר לעצבות אחת גדולה..והתחלתי ממש להתעגגע לאמא.. ופשוט שכבתי במיטה עם מוזיקה..ובכיתי...מלא...
(וזה לא קורה לי כמעט..קשה לי לבכות, להרגיש את הכאב..) אח"כ לא יכלתי להרדם מלא זמן... אח"כ נזכרתי שבדיוק באותו יום הסתכלתי באלבומים והיה הרבה תמונות של אמא וזה החזיר אותי קצת לתקופה המאושרת שהייתה לנו פעם.. ואני חושבת שבגלל זה היתה לי את ההרגשה הקשה.. כי ככה זה קורה לי-בימים שאני מתעסקת הרבה באמא, פתאום נהיה קשה, עצוב... גם לכם זה קורה???

liron162

New member
לפעמים זה קורה לי

במיוחד לפני חג כלשהו או אירוע משפחתי..בימים פחות טובים שלי אני מרגישה ממש את החיסרון שלו ואז פתאום בא געגוע וכאב עמוק ואני מתחילה לבכות...שיש לי ימים טובים כמו היום פחות קשה לי אני לא נותנת לעצב לכאב להתגבר עליי.. גם לי קשה לבכות..כשאף אחד לא רואה אותי ואני לבד אני מרשה לעצמי לבכות קצת אבל מול אנשים אני אעצור את עצמי ולא אבכה

התגעגעתי אז באתי לכאן../images/Emo24.gif

אז מה שלומכן? אשכולית חן חן על
אדבר איתך מחר ויש לך הפתעה לא תאמיני מקווה שזה יצא לפועל

האמת אני הייתה לי שיחה עם אשכולית היום

והצטערתי שהפורום דועך אבל שלחתי מסר להנהלת הפורמים והצעתי להם את מועמודתי לניהול שלו כי יכאב שיסגרו לנו אותו אני מקווה ורוצה מאוד להחזיר עטרה ליושנה כי זה הבית שלנו ובגלל הנסיון שיש לי בניהול גם בקמונה שלי וגם שהיכן אני מנהלת משנה שם

natalieov

New member
כיף שכולם נרתמים להחיות את הפורום...

זה ממש חשוב שנצליח ואני אשמח שתהיי המנהלת החדשה שלנו... אני גם הצעתי את עצמי לניהול אבל אין לי זמן לנסוע עד למשרדים של 'תפוז'... שיהיה בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות!!

לנשום1

New member
../images/Emo13.gif

הנה אני כאן! מה שלומך? איך הקיץ?? איך עבר הצום?

אצלי הכל טוב ב"ה..

הקיץ נחמד.. חוץ מרגעי בדידות מסוימים (בלי חברות..) שגורמים לי להרגיש עוד יותר את החוסר באמא...:( הצום היה נחמד למדי.. אפילו באמצע ניקינו את כל הבית- לכבוד בואו של המשיח..! (יש כזה מנהג...)
איך היה לך?

לנשום1

New member
../images/Emo21.gif

הצום היה בסדר ב"ה... עשיתי לשבט לימוד על בימה"ק והיה ממש טוב! בשנה הבאה בירושלים!

shanibj

New member
למה לסגור את הפורום?

זה פורום חיוני, מה מפריע להם...ד"א אני שני

היי שני ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אנחנו נעשה הכל שהוא לא יסגר תאמיני לי עכשיו זה עניין של זמן כי שלחתי בקשה לנהל אותו

למעלה