מה קרה פה?

avocumber

New member
מה קרה פה?

בבית משפחת כהן נשמעו הקולות הבאים, בזה אחר זה, במשך מספר שניות: ררררר... ררררר... טק. בלופ. מה, לדעתכם קרה שם, בבית משפחת כהן?

niv1990

New member
רעיון

הכלב עשה ררררררר לאקווריום ונפל פנימה<?

TheKillerS

New member
מא"ז...חחעחע סתם לא..

שאלות 1. כל הקולות נשמעו על ידי איש אחד? 1.1 מכונה ? 1.2 חיה? 2. משפחת כהן הם בני אדם? 3.לאיך שנשמעו הקולות יש משמעות?

avocumber

New member
אני אענה חלקית...

1. כל הקולות שנשמעו קשורים לאותו גורם. 2. משפחת כהן הם בני אדם. 3. לא בטוחה שהבנתי את השאלה. בכל אופן, ניסיתי לעשות חיקוי דומה ככל האפשר למציאות. אולי תנחש במקום לשאול שאלות?

TheKillerS

New member
אולי לא? ../images/Emo13.gif

ככה יש יותר סיכוי להבין מה קרה... ולמה לא ענית ... 1.האם הקולות נשמעו על ידי מכונה? 2.האם הקולות נשמעו על ידי בן אדם?(אולי אחת ממשפחת כהן..) 3.האם הקולות נשמעו על ידי חיה?

avocumber

New member
שמע,

אולי אתה רוצה שאני פשוט אגלה מה קרה וזהו? עניתי לך רק חלקית על השאלה הזאת בכוונה. תתאמץ קצת לפחות! הרמזים בוא יבואו...

LeCagot

New member
אז ככה (חצי מנסיון ../images/Emo10.gif )

הטלפון הסלולרי צילצל, אבל הוא היה על רטט, אז הוא נפל מהמקום שעליו הוא היה מונח (נגיד אקווריום) לתוך מים.

avocumber

New member
נכון, אבל עדיין...

חסר המיקום המדוייק של האירוע, שיסביר את ה"טק"...

avocumber

New member
טוב, כבר כמעט כמעט גיליתם...

מישהו שכח את הטלפון הנייד על הניאגרה. היה צלצול, ומהרטט (ררררר... ררררר...) הנייד נפל, פגע באסלה (טק) ונפל לתוך המים. תודה למשתתפים.

זה נשמע לי מוכר ../images/Emo7.gif

מזל שהקרש היה סגור

avocumber

New member
אז דילגת בקלילות על הקטע של ה"בלופ"

כנראה בגלל זה לא ידעת לענות על החידה... יש סדר עדיפויות, אני יודעת. לענות על חידות זה איפושהו מתחת ל"בריאותו" של הטלפון הנייד.

למעלה