מה קרה פה?

מה קרה פה?

לרגע חשבתי שנכנסתי בטעות לפורום אחר. רק לפני מספר ימים צעקנו והתווכחנו על תמונה פרונוגרפית שהופיה כאן בפורום. עשינו לינצ´ למי ששלח אותה. והנה היום אני רואה וקורא פרונוגרפיה במילים ולא בתמונה. והתאורים... והתגובות... אז בסדר. מחליטים שמדברים על זיונים? ועם תאור הזיונים לשלביהם?... זה מה שאנחנו רוצים? בעצם מה? לספר? להציץ? או אולי להשוויץ?. אולי נשנה את שם הפורום ל "חמישים וחרמנים פלוס"..... אני לא בעד. קצת הגזמנו. המשך יום טוב.

magy

New member
מה קרה, רוצה להגיד?

שנפסיק ? שנשנה את שם הפורום? תגיד ממוש........מה שתרצה נעשה..... אבל מה פגע בך?

דניאלה1311

Active member
מנהל
אל תכעס עלינו - סתם התפרענו קצת יום רביעי בצהרים שמש סתיו מאירה כל הילדים כולם בבית אין מה לעשות אלא קצת לפרטט, קצת להתגוסס, קצת להתפרע אז אל תכעס קח כסא והרגע השתתף אתנו בשמחתנו כרע ותדע שאנחנו גם יכולים להיות אחרים יותר רציניים יותר אחראים אבל תמיד שובבים

פירט

New member
גם אתה! חונה! ../images/Emo48.gif

קיבלת את הפיקוד על סיירת הצניעות? פורנוגרפיה סמויה או רכה כבר לא טוב בשבילך?? דש" לבן אהרון.................

פירטוש ../images/Emo18.gif

אותי אל תערב בעסק אחרת אני באה ומחרבת לך את הכוס יין הא? (
יאללה ת´נצלות, פרח, כריעה על ברך,,,,,,

גם את , חונה ../images/Emo48.gif../images/Emo18.gif

חונה לרגע, אחולשלוקית של בלונדה. לחשוד בה שהיא ממין זכר? זה עונש מוות ! מינימום ! חונה´לה תח... לו בכוס.

softy

New member
גוזל מכנסי השבת שלי

גוזל מכנסי השבת שלי רוצה הוא לעוף מפרח אל פרח לינוק את הצוף גוזל מכנסי השבת שלי כל כך גלמוד חושך מחניק הוא מרגיש די אבוד גוזל מכנסי השבת שלי פורש הוא כנפיים הוא גודל ותופח הוא מביט לשמים גוזל מכנסי השבת שלי מרגיש כבר מסכן הוא חרמן, הוא חייב לעזוב את הקן גוזל מכנסי השבת שלי כבר עצום וגדול מחפש הוא ציפורת כדי לצאת במחול.

ישRאל

New member
שיר מקסים סופטי,,,

ההונגריות אוהבות גוזלים,,,,ועוד גוזלים של מכנסי שבת???הן מתות על זה,

magy

New member
שרוליק............

הולכת לראות מה שלחת......... אבל בקשה.....שום קובץ מעל מגה אחד......לא רצוי......לי זה סותם לי את ה...........הדואר..... תביא דברים קלים......נעימים.......כאלה..... לא כבדים. לא סובלת שמנים.....

Sודית

New member
לא מבינה מה קרה....

מה פיספתי כשהייתי בעבודה.... הולכת לבדוק הודעות כחולות. לא רואה...הכל שחור על לבן... איפה היה כחול...??? "רוצה להגיד" אולי תרצה לגיד לי????????? טוב אחפש שוב...נראה למה התכוונת... סודית מחפשת כחול לבן.

למעלה