מה קרה פה היום?

CoolBoy14

New member
מה קרה פה היום?

למה אף אחד לא כותב כלום על הפרק?....

Light woman

New member
חח^^ אני בטוחה שנהנית מאוד לדובב

אותו... גם במציאות אתה טבח גרוע? בע... זה היה פרק מאוד משעשע. מאוד אהבתי אותו^^ הייתי מופתעת שקוג'י בחר לעשות המבורגר "בצבעי הקשת" כמו שהוא אמר... המון פירות עם רוטב שום... חח... P: .... הכי אהבתי את הציטוטים: "מר אדון קילקול קיבה" "איזה ירחים יפים. אני חושב שיש לי תאבון שוב. לא. אני הולך לישון" ציטוטים גדולים^^ ואני לא מבינה למה המבורגר חריף כל כך לא יכול להיות טעים.... P: ... זה בטח בגלל שהאלמנט של טאקויה הוא אש אז הוא רוצה לגרום לאחרים להוציא אש מהפה ובגלל שהאלמנט של קוג'י הוא אור הוא רוצה סנדוויץ' בכל צבעי הקשת (עם תוספת דיונונים במיקסר...
) בכל מקרה אחלה פרק... כל הכבוד על הדיבוב הנהדר, וכן, אני הולכת לכתוב את זה בכל הודעה, חנפנית שכמוני... אלא אם כן אני אשכח, כי אני סנילית... נו, חנפנות וסניליות לא הזיקו לאף אחד יותר מדי, חוץ מהסניליות P: .... יומטוב לכולם^^

CoolBoy14

New member
הייתה טעות בתחילת הפרק

רק אני שמתי לב?.. לפני השיר פתיחה כשטליה סיפרה את התקציר של הפרק הקודם היא אמרה "כוכב הבוקר העולה" במקום "כוכב השחר העולה"... ומה קרה לכולם בדרך כלל חצי דקה אחרי הפרק יש כאן מיליון הודעות עליו?! אה ובמציאות דווקא אני לא טבח כל כך גרוע....

Light woman

New member
דרך אגב הקמילמונים היו ארמדילימונים

!!! אחרי ששינו להם את הצופן הפרקטלי הפ הפכו לארמדילמון! שמתם לב? ה הופך כבר 4 דיג'יגדילות של ארמדילמון 5 כולל מגה ו6 כולל משולבת עם אנג'מון (פלוס אנקילמון)

חחחחחח..

אני לא ממש הקשבתי בהתחלה,ניסיתי לא להירדם..הייתי מתה מעייפות \: חחחח..אולי אתה לא טבח גרוע,אבל אני כן P: אני חושבת שהדברים היחידים שאני יודעת לעשות זה..טוסטים,חביתות ונראה לי פתיתים..אבל לא בטוחה,וחוץ מזה אני עצלנית וגם פוחדת לשרוף את המטבח כשאני מנסה לבשל P: ועכשיו לפרק- זה היה פרק מאוד מאוד יפה ^_^ הדיבוב היה מעולה!^_^ קוג'י כזה חמוד!!!^_^ אהבתי מתי שהוא וטאקויה התווכחו ^^' קוג'י הכין המבורגר בכל צבעי הקשת..חחחח..חבל שהם גם לא זהרו ;_;(פיקה פיקה ^_^). אם טאקויה או קוג'י יפתחו מסעדת המבורגר,אז אני בטוחה שהמבורגרים שלהם יהיו מאוד מעניינים XD (אם אתם מתכננים ללכת לשם,רק תזהרו שלא תמצאו בתוך ההמבורגר שלכם זנב של צלופח או משהו כזה P: ) ממ..טומי היה חמוד :) ג'ייפי היה כרגיל!חמודי ^_^ וזואי הייתה בסדר,אני אף-פעם לא אהבתי אותה,אבל היא בסדר :) שלושתם עשו התפתחות גלישה ביחד!!^_^ וזהו ^_^

Digi Lista

New member
או הינה פרק שלא הגבתי עליו...

כי לא יכולתי להגיב בלי ירוחם... אהבתי את הפרק הזה!אומנם יש לי טראומות קלות מהמבורגרים אבל... אני אוהבת שטאקויה וקוג'י מתחרים,התוספות שהן הכינו היו מזוויעות(לא כמו מה שהיה היום באקזיט-לקחו המבורגר,צ'יפס,עגבניה,בצל ועוד ודחפו הכול למערבל,מישהי הייתה צריכה לשתות כוס שלמה של העירבוב הדוחה של כול הדברים האלה,אני כמעט הקאתי את נשמעתי רק מלראות!
)אבל כמה שהן היו מזוויעות ככה התגובות של נימון ובוקומון היו קורעות,עד עכשיו לא היה שום פרק מאכזב במיוחד בעונה הזאת ויחסית מדובר בתחילת העונה(אפילו לא עברו 25 פרקים כלומר חצי עונה). גם אני הופתעתי מקוג'י והמבורגר צבעי הקשת זה לא מתאים לתדמית(אבל אני בעד לנפץ מסגרות,תרגיש בנוח להמשיך). אני לא זוכרת יותר מידיי כי האמת שראיתי את הפרק אבל התרכזתי בין היתר בדברים אחרים(כרגיל ראש1 מניאקים),אני מקווה להיזכר תוך כדי קריאה חוזרת של ההודעות בשרשור הזה בעוד דברים שהיו לי להגיד כי אני זוכרת שראיתי את הפרק ורציתי לכתוב מגילה(מצד שני אני רוצה לכתוב מגילה על כול דבר...)...

אממ אין לי מושג,אני לא ראיתי

היום את הפרק,אבל אולי זה היה מסוג הפרקים שפשוט אין מה לומר עליהם?

טיקיי

New member
אני לא ראיתי בבוקר...

כי אנשים טיפשים מהמשפחה באו לבקר והיה כזה בלאגן שלא נתנו לי לפתוח טלוויזיה... ובשידור החוזר שהיה הרגע, נתנו לי לראות, אבל עשו כזה רעש שבקושי שמעתי מילה :(

Apikachu L

New member
פרק מצחיק

אם כי לא מי יודע מה אהבתי את ההתכסחויות בין קוג'י לטאקויה...

Lilindil

New member
פרק מעורר תיאבון. ../images/Emo67.gif

חבל רק שהם לא עושים משלוחים לבית...

למעלה