מה קרה מת פה?

איזה חמס?

יש בערך 389489384. אז תהיי יותר ספציפית. חוצמזה הים הוא אופציה אפשרית. האל הטבוע יטפל בהם.

תשלחו אותם למליסנדרה שתשרוף אותם לאל שלה

אמנם הנייה לא מלך אבל לך תדע אולי הוא יעיר דרקון אבן חח

kheldar

New member
סוד מקצועי :p

כרגע אני לא זוכר במדוייק, ואין לי את הלוח כדי לבדוק, אבל העיקרון הוא כזה: בהרחבה השנייה יש מה שנקרא כלפי טקטיקה. בנוסף לפקודות, כל שחקן בוחר אחד מתוך 6 כאלה, שזהים לכולם. חושפים אותם לפני הפקודות. כל הקלפים, למעט אחד מהם, הם רב פעמיים. לכל קלף יש אפקט אחד או יותר, שיכולים להיות מידיים, או שמשפיעים למשך התור (יש אחד שמשפיע גם על מכרזים בתחילת התור שאחרי..) אחד מהקלפים האלה נקרא manage troops ומאפשר 2 דברים: 1. מיידי: אתה יכול להזיז כוחות מאיזור אחד שבשליטתך לאיזור אחר שבשליטתך, הסמוך אליו (או שניתן להגיע אליו דרך ספינות). 2. אם במהלך הסיבוב הזזת כוחות לאיזור שאינו בשליטתך, אך גם אינו בשליטה עוינת, אתה יכול לנוע איתם שוב, לאיזור אחר שאינו בשליטה עוינת (משהו כזה). אם אתה משתמש באפשרות השנייה, הקלף נזרק (לא זוכר אם מייד או בסוף התור) ולא ניתן להשתמש בו שוב. אתה מזיז ספינה אחת של גרייג'וי לים שליד, ומשתמש בקלף כדי להיכנס לים שליד סטארק. אין קשר בין הספינות, אבל הים שליד סטארק גובל בטריטוריה שבה נמצא החייל של גרייג'וי בתחילת המשחק. אתה מעביר לשם עוד כוח, ונכנס לוינטרפל. כמה כוח בדיוק, ואת שאר הדברים אני לא זוכר במדוייק אבל זה העיקרון.

למעלה