הקו הכי דפוק בעולם החל משעה 13:30 בערך הוא דחוס בתלמידי אהל-שם בגלל זה אני הולך ברגל לקו 60.
S Scarlight New member 8/12/05 #20 הקו הכי דפוק בעולם ../images/Emo3.gif החל משעה 13:30 בערך הוא דחוס בתלמידי אהל-שם בגלל זה אני הולך ברגל לקו 60.
הקו הכי דפוק בעולם ../images/Emo3.gif החל משעה 13:30 בערך הוא דחוס בתלמידי אהל-שם בגלל זה אני הולך ברגל לקו 60.
פ פרפר צהוב20 New member 8/12/05 #19 69* (מצחיק למחזר בפורום הזה את הבדיחה מפורום מכבי) בכל מקרה, הייתי נוסע עם הקו הזה 4 שנים, משיכון ותיקים ועד לתיכון חדש.. אבל מאז עברו עוד 4 שנים
69* (מצחיק למחזר בפורום הזה את הבדיחה מפורום מכבי) בכל מקרה, הייתי נוסע עם הקו הזה 4 שנים, משיכון ותיקים ועד לתיכון חדש.. אבל מאז עברו עוד 4 שנים
נ נִיסוֹ New member 8/12/05 #24 למדת בתיכון חדש ?? משתתף בצערך גם אני לצערי למדתי שם גם צהוב ?? משתתף בצערך
C coral chan New member 9/12/05 #25 אלה יותר קווים של בניברק.. בכל מקרה,בשעות השיא יש קו 62 כל רבע שעה. כשאני השתחררתי מוקדם מהבצפר יצא לי ל(נ?)סוע איתו לדיזינגוףסנטר ^.^
אלה יותר קווים של בניברק.. בכל מקרה,בשעות השיא יש קו 62 כל רבע שעה. כשאני השתחררתי מוקדם מהבצפר יצא לי ל(נ?)סוע איתו לדיזינגוףסנטר ^.^
י יש מישהו New member 9/12/05 #26 ../images/Emo33.gifנצל"ש../images/Emo101.gif תגידו מישהו פה מתמצא במוניות שירות? כלומר ימי שבת וימי שישי אין אוטובוסים, אבל יש מוניות שירות למישהו יש מושג אולי איפה איך וכמה???
../images/Emo33.gifנצל"ש../images/Emo101.gif תגידו מישהו פה מתמצא במוניות שירות? כלומר ימי שבת וימי שישי אין אוטובוסים, אבל יש מוניות שירות למישהו יש מושג אולי איפה איך וכמה???
S Sinner Girl New member 9/12/05 #30 אני לא חושבת שממש בתוך ר"ג יש.. באיזור הטייסים, ובאיזור ז'בוטינסקי..
C coral chan New member 9/12/05 #32 פעמיים בשעה זה יחסית תדירות לא נמוכ -ה. הרבה מהקווים מגיעים פעם ב-45 דקות.
D Double DU New member 9/12/05 #28 דווקא הקו הזה מגיע כל 10-12 דקות,אני תמיד משתמש בהם שאני נוסע לצבא.
M MaD-d0g New member 9/12/05 #33 קו זין זה 52... נסעתי איתו לטכניקום מכיתה ט עד י"ב ובמשך חודשיים לסינגלובסקי לי"ג (בהמשך התקופה היה לי רכב וזה היה ליגההה )
קו זין זה 52... נסעתי איתו לטכניקום מכיתה ט עד י"ב ובמשך חודשיים לסינגלובסקי לי"ג (בהמשך התקופה היה לי רכב וזה היה ליגההה )
X XMankoX New member 12/12/05 #41 תכלעס זה הקו הכי זין.. הייתי יכולה לבוא איתו בזמנות לתיכון אם הוא לא היה מגיע רק כל איזה חצי שעה... \=
תכלעס זה הקו הכי זין.. הייתי יכולה לבוא איתו בזמנות לתיכון אם הוא לא היה מגיע רק כל איזה חצי שעה... \=