מה קרה לפורום ??? :-()

© DrorZi

New member
צעצוע אכן, אבל בגודל אמיתי

צעצוע זה משהו שכל הזמן משחקים איתו נכון ? היתי אומר שהיא אפילו עונה להגדרה של לגו לפי כמות הפעמים שאני מפרק ומרכיב בה חלקים. B-) דרור זי, עד היום אוסף לגו

R-o-i

New member
כמה עלך לך השיפוץ שלה ?

הייתי נורא רוצה להכין לי גם אחת אולי אתה יודע אם אפשר להוריד את הגג ? או שאין סיכוי לקבל אישור לדבר כזה אשמח אם מישהו יוכל לענות לי תודה רבה רועי

© DrorZi

New member
כל העבודה כמעט עשיתי לבד

כך שאין הערכה לעלות, זה יותר שעות עבודה. לגבי להוריד את הגג זה לא פשוט, לא סתם מורידים גג, צריך לחזק שילדה או שאחרי שנה תמצא את עצמך עם שני חלקים של האוטו כל אחד עם שני גלגלים ואז (זה יתאים לפורום הזה לא ?) B-) דרור זי

Bunditon

New member
הלך כפוט 8-(

עברנו לפה וזהו ! זה רק עניין של זמן עד ש IOL יסגרו לגמרי את הפורום שם בעכבות המיזוג עם walla, וברוב קולות הסכמנו שזה לא זה והצבענו ברגליים (או באצבעות...) ;-)

zataomm

New member
אתחול המערכת

אני משער שהפסקת פעילות הפורום הייתה רק מכוונות טובות (מאיפה הם צריכים לדעת שהם מתעסקים עם חבורת פסיכים אובססיבים שגם בשתיים בלילה עדיין בפורום ועקשנים כמו פרדים לעשות רענון כל 5 דקות במקום ללכת לישון?), מניסיוני הדל המערכת של תפוז היא אמינה ועמידה (אך תשכחו שגם ב-IOL היו מידי פעם הפסקות פעילות). לעניין ההודעה (מספר דקות וכו`...)גם אני לא אהבתי את חוסר האמינות שלה אז פשוט כתבתי מכתב בנידון לנטע מנהלת הקהילות.

למעלה