מה קרה לפורום

יהודה א

New member
מה קרה לפורום

ממש לא מצליח להבין האם פורום זה הפך לזירת האבקות או למלחמת אירן עירק קצת סבלנות וסובלנות אף פעם לא הזיקה לאף אחד ערב נעים וחמים לכולם

מה קורה פה? :) מלחמת אחים?

נראה משעשע דווקא.... אבל כנראה שלא לכולם... אבל אני שותף לדעה שך איטי ואכותי מאשר מהיר ושטוטי.... אז אני והנסיך עברנו לגור באילת, רחוק ורחוק מכולם, חמים ונעים בקומה ה 11, נוף מטריף לים. העירייה בשביתה כך שלא רשמתי את הנסיך עדיין לגן. כמה שאני אוהב להיות פה, אומנם פה אנחנו ממש לבד ללא כל עזרה, אבל אני מרגיש לעתיד יותר נעים ובטוח כאן. שיהיה אחלה שנה טובה לכולם, ובלי וויכוחים מיותרים...

m i c h a l i

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

איזה כייף לשמוע שמצאת את הנחלה שלך... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... לפחות עדדד אילת חחחח נשיקות לך ולנסיך ( אולי קצת חוויות על איך הוא קיבל את המעבר? )

הדרמת אל השמש ../images/Emo45.gif אצלנו קררר ../images/Emo186.gif

אני מניחה שאתה גר 'למעלה' - שם נמצאים גורדי השחקים. האם זו היתה בחירה באילת בגלל.... או שמא פשוט 'הליכה אחר הפרנסה'? בכל מקרה, שיהיה בכייף ובהצלחה!! ועוד משהו, עם השביתה (כבר חודש רביעי
) יש סידור לילד עד שתוכל לרשום לגן?

Elinor101

New member
בהצלחה!!!

גם אני עברתע לפני שנתיים לאילת.... אם זקוק לעיצה כאן המקום לשאול אילתית "וותיקה"

Elinor101

New member
מועדון?אפילו לא חוג......

האמת שיש כאן באילת מועדון מגובש מאד עם פעילויות כל השבוע ,עם ילדים וגם בלי. אבל לצערי יש רק אמהות ולא אבות!!!!!!

תודה תודה לכולכן..../images/Emo24.gif

גרתי כאן בעבר ותמיד רציתי לחזור. חזרתי בספונטניות... אני בקומה ה 11 משקיף לים.... התאקלמות סבירה,,,,העצומים כמובן לא עוזרים. יש גן, מימחר, צהרון עדיין אין. עבודה יש, בסך הכל נחמד פה וכייף...

למעלה