בבדאי שאני הגננת ../images/Emo8.gif
אתה ממש זוכר תחושות מגיל הגן? מחשבות? פחדים? {אני לא זוכרת כלום, חוץ ממקרה אחד: האהבה הראשונה - התמונה על המדרגה בחצר שהצטלמנו ביחד. אמרו לי לעמוד לידו והוא נתן לי יד כשהצטלמנו. עד היום אני זוכרת את תחושת כף היד שלי בשלו (אני לא בטוחה כבר אם אני זוכרת את התחושה או מְשַמרת את הזכרון שלה מהפעמים הרבות ששיחזרתי את התחושה בזכרון, בסיפורים. עד היום "יד ביד" עושה לי צמרמורת...
)} אני זוכרת את הרגע שבו השתחררה ממני קליפת ביישנות אחת (מאז השתחררו עוד
המון . כשהתגייסתי, יצאתי מהמקלחת עם מגבת אחת על הגוף ואחת על השיער ובדיוק הבנות הצטלמו. ביקשתי מהבנות שיצלמו אותי ככה ובאותו רגע, בפוזה של דוגמנית צמרת, אמרתי לעצמי: "מי מכיר אותי פה? אני יכולה לעשות מה שאני רוצה...". עשיתי פוזות למצלמה כאילו אף אחד לא רואה אותי. אני זוכרת את ההרגשה של השחרור - אני, ההיא עם הסכם הביישנות התמידי, עושה פוזות בעירום חלקי, מול בנות שאני לא מכירה... עד היום התמונה הזו (יש לי אחת) מזכירה את הרגע בו נפלה הקליפה. אחת מהן... היום אני כבר הרבה פחות ביישנית. אפשר לומר שאני כמעט לא ביישנית. עוד אני יכולה להוסיף, שכשאני ´ביישנית´, זו לא אני, אלא השופט... ההסכם... ה´מה יגידו´... זו לא אני. אני לא ביישנית כבר, כי לא הייתי ביישנית. הסכמתי להיות ביישנית פעם. היום כבר לא. תזכיר לי איך הגענו לזה...
יה-יה (ה´סמיילי´ הוא לזכר הימים ההם)