מה קרה למין?

ים73

New member
מה קרה למין?

אנחנו נשואים 4 שנים ויש לנו ילד בן שנתיים. מאז לידת הילד חלה ירידה משמעותית בתדירות יחסי המין בהתחלה בגלל סיבות אוביקטיביות אבל התחושה בחצי שנה אחרונה שגם לי וגם לבעלי יש דברים יותר חשובים והמין בתחתית סדר העדיפויות. אחרי שמסימים את המטלות, מתקלחים, קוראים, רואים טלביזיה וכו ואז למי יש חשק וכוח. אצלי חוסר הספונטניות מאד מדכאת את המיניות ושאני מדברת עם בעלי הוא מתחפר ולא מנהל שיחה אפקטיבית. מה עושים זה נורמלי? אם זה קורה אחרי 4 שנים מה יהיה בעוד 3 שנים?.. אנחנו רק בני 30 ממש מדכא האם יש מוצא ? האם טיפול יכול לעזור ואיזה -אנחנו גרים בחולון למי לפנות

qt1

New member
ים73 ../images/Emo24.gif

יש באיכילוב טיפול מיני , בעלך יסכים ללכת איתך? אני לא מכירה את אזור המרכז כ"כ , בבתי החולים הגדולים בארץ יש מרפאות לטיפול מיני, המחיר יחסית למגזר הפרטי- שווה לכל נפש , גם תלוי לאיזו קופ"ח את שייכת , יש שמשתתפות בסבסוד הטיפול. עזרתי?

ים../images/Emo24.gif73

welcome to the club!! אמנם צרת רבים, נחמת טיפשים, אבל אצל מרבית הזוגות יש כרסום ניכר בתדירות יחסי המין לאחר הלידה. בציניות שלי "ויש ציניות"
אני אגיד שבעו דשלוש שנים יהייה עוד ילד
. לא , ברצינות...יחסי המין הם חלק המשכי חשוב לחיי הזוגיות שמשתנים מאוד עם לידת ילד. אני לא יודע אם יש לכם חיים חוץ מעבודה ובית. האם אתם יוצאים?! האם לכל אחד יש ת'פנאי לבד?! תחביבים?! האם יש עם מי להשאיר ת'ילד שיהייה לכם זמן רק לכם?!...וכו'....וכו'. טיפול תמיד יכול לעזור ולמעשה מהווה מנוף לרענון הזוגיות והמיניות וגם מונע התדרדרות והתרגלות "לדיכאון המיני". איזה קופ"ח אתם?! תוכלו לפנות לאיכילוב, תל-השומר....לפני זה נסו לבד!!! עידן

ים73

New member
תודה על התשובה

האמת שאין לנו הרבה חיים חוץ מעבודה ובית בשל המצב הכלכלי אבל כל אחד מתפנה בבית לתחביבים שלו דבר שרק יוצר יותר ריחוק. האם אנו צריכים לפנות לטיפול זוגי או מיני ? ואולי אתה יכול לתת יותר פרטים אודות הטיפול מיני ובמה הוא שונה מטיפול זוגי

ים../images/Emo24.gif

טיפול מיני אינו שונה מטיפול זוגי, אלא עוד נידבח בו. בטיפול מיני יש ידע וטכניקות אשר כחלק מהתהליך הזוגי תורמים גם לפן המיני. לא לוותר!!!!! עידן

למעלה