מה קרה למדלן?

מה קרה למדלן?

שלום לכולם, ראשית המחשב שלי היה בתיקון ולכן לא הייתי כאן כמה ימים, האמת היא שהתגעגעתי וראיתי גם שהפסדתי דיונים מרתקים. בימים האחרונים מעסיקה אותי מאוד השאלה, מה קרה למדלן? כל לילה לפני השינה אני חושבת על זה, לא קיבלתי מידע אודות מה קרה לה. אבל אני חוששת שהיא איננה בין החיים יותר, למעשה אני מקבלת תמונה של המקום שבו גופתה העטופה נמצאת. חבל שאי אפשר לעשות משהו בנידון... האם גם לכם יש חוויות כאלה לפעמים?

לא יודעת להגיד לך

אבל מהחדשות נראה שהחליטו שההורים עשו את זה..... מזכיר קצת את פרשת רמזי שכל הזמן האשימו את ההורים בסוף הסתבר שזה היה מישהו אחר, מצד שני טוענים שמצאו דם שלה במכונית שההורים שכרו 3 שבועות אחרי שנעלמה.....

התחושה שלי

היא שבאמת ההורים עומדים מאחורי זה, בשוגג או לא אני גם לא אומרת בהכרח שהתחושות שקיבלתי הינם נכונות, אבל אם כן היא כבר לא בין החיים. יתרה מכך יש משהו חמור יותר שקשור להורים וטרם התגלה. פרשת רמזי? טוב יש עוד הרבה דוגמאות, מה עם האבא ירושלים שהטביע את התינוקות ואחר כך רץ לבכות בתקשורת. מקווה שאני טועה...

יש מצב

כי אם הדם ברכב באמת שלה... אז או שמישהו מפליל אותם ....... או שזה הם! וגם קראתי היום שהם התרימו הרבה כסף לחיפושים אחריה ועכשיו הם כנראה ישתמשו בכסף הזה להגנה משפטית.....

מה היה בפרשת רמזי? ../images/Emo208.gif

למעלה