מה קרה למאיה??

love410

New member
מה קרה למאיה??

זה נשמע דפוק אבל נראה לי היא התחילה עם סמים, כמו כל עולם הזוהר... זוכרים איזה בשרנית ויפה היא הייתה לפני שנה? תראו אותה היום- שחיפית עם ציצי קטן ונופל. היא חייבת להתחיל לאכול ומהר, אחרת לא נוכל לצלם אותה בהופעות, המיקרופון יסתיר! קבלו דוגמא של לפני ואחרי ותבינו איזה מהפך....

היא פשוט רזתה ככה צריך לא?..

מה רצית אותה שמנה מגעילה !!?... היא רזתה יפה לה!!! כפרוני עליייייייייה חולה עליייייייייה!! טל!!

וחוץ מזה מה אכפט לך?..

מה אתה מתערב בכלללל!! היא מושלמת לא משנה איך?.....!! היא תמיד אבל תמיד תהיייה מהמממממממממממת!!!!

sweetgirl77

New member
ביקשתי בלי להתעצבן,

סה"כ אמרתי שהיא רזתה בצורה מפחידה ושהיא צריכה להעלות חזרה קצת כי היא כבר שלד...

sweetgirl77

New member
אופס, זה הניק של אחותי...

היא תהרוג אותי.....לא חשוב.......העיקר שהבנתם....

sweetgirl77

New member
איך רואים שאת..

ילדה קטנה. מה זה הגישה הזאת? תשני אותה מהר כי לא מגיעים רחוק עם סטייל כזה. בפעם האלף, סה"כ אמרתי שזה מוזר שהיא רזתה כל כך, וכן תתפלאי יש סמים בעולם, והמון המון מפורסמים משתמשים בזה, זה ממלא להם את החלל הרגשי העמוק והריק שיש להם בעקבות אי היכולת שלהם לנהל קשרים מחוץ לעולם הזוהר. לא קיללתי, לא ירדתי על אף אחד\ת. אז בבקשה דברי יפה כי אין שום סיבה שתכתבי לי שלום ולא להתראות. אז את מודגשת באדום, סו וואט? מרגישה את הכוח בידיים? שכחי מזה...

חחחחחחחחחח מה קשור שאני באדום?

חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח זהו הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

fanona

New member
חן כנסי!

תרגעי זה פורום זה לא שוק אז אל תהרסי את המקום. הבנת ויוי? אופס קראתי לך ויוי...קוראים לך חן....להת'...חחחחחחחח

טטחחחחחחחחחחחחח ש^ט^ו^יו^תתתתת

מאיפהה הבאתת את זההה אווי ליי..אנשים באמת במצבב גרועע אמרתיי לכםם שהתחילוו להתחרפןן ולהמציאא עליההה...
תתכוננוו!
הבאא יגידד אני מהמרתתת עלל...רוצחת סידרתית!! מהה אתם מהמריםם??? חחחחחחחחחח גיב מיי אפייברר!! הודיוש_הנסיכה

ת-ש-מ-ע

היא רזתה הרבה צודק ! אבל מה הקשר סמים ? לא כל מי שמתפרסם משתמש ולא כל מי שמרזה משתמש... אז צא מהבועה, עשתה דיאטה, רזתה.. זה קורה להרבה אנשים... וזה שהיא רזתה זה זכותה.. ות'אמת ? לדעתי באמת היה להה יותר יפה להיות טיפה שמנמונת...

למעלה