מה קרה לי פתאום

wappy

New member
מה קרה לי פתאום

אני אעשה את זה ממש קצר: יש לי חברה כבר חצי שנה, בהתחלה כשהכרנו רק הזדיינו בטירוף ולא היה ממש רגש, לפני חודשים קיבלתי מכה חזקה ועכשיו אני סוג של מאוהב בה בטירוף, לאחרונה קלטתי שבעצם אני לא ממש מכיר אותה, וה-משיכה מתחילה לרדת, משום מה היא פחות מעניינת אותי מבעבר ולעיתים קרובות אין לי על מה לדבר איתה, מה שמוזר זה שאיך שאנחנו נפגשים אני פשוט שותק כמו איזה אינפנטיל, ואין לי מה לומר, והכי מוזר שאם 5 דקות לפני כן פגשתי ודיברתי עם מישהי אחרת אז היה לי ים של אינפורמציה לחלוק איתה, כאילו עולם ומלואו... אני כמובן עדיין אוהב אותה ונמשך אליה בטירוף, וגם מתגעגע אליה. לא רוצה להחריב את המערכת יחסים כי הסקס ממש ממש טוב (סתאאאם לא רק בגלל זה) כי סבבה לי איתה ויש לה אנרגיות מדהימות. השאלה היא איך זה שנגמרו לי המילים ? ומה אני כבר צריך לעשות חוץ מלזיין מהצד....

מה שקרה לך זה...

שהיית עסוק מדיי בפיתויים, במקום להשקיע בבניה מנטלית, אז אפשר לומר שהפיתוי מיצה את עצמו, ופתאום בכל מה שקשור לתחום המנטלי, פשוט לא מוצא את מקומו. מה שכדאי לעשות עכשיו זה... לגלות את המכנה המשותף המנטלי בין שניכם, אפשר גם להחליף דעות לגבי דברים שונים בחיי היומיום. בהצלחה

כמו שהזהב הלבן אמרה,

השקעת יותר בפיתויים ולא בבחורה עצמה. לפעמים, כשנמצאים יותר מידי ביחד, נגמרים נושאי השיחה כי היא כבר סיפרה לך על הבוס שלה ועל הריב עם אמא שלה ועל אבא שלה שקנה מכשיר חדש להוצאת שיערות מהאוזניים. לעומת זאת [כמו שציינת בהודעה], עם בחורה חדשה, כל הדברים האילו ואחרים חדשים לה. הפרשנויות שלה, הלחצים שלה. הכל חדש. אבל לאו דווקא יותר טוב. אם זה מצב של יותר מידי ביחד, אז להרפות קצת. לתת לה לפרוח לבד כדי שהיא תוכל לחזור אלייך עם סיפורים. וחוץ מזה, מאוד צורם המשפט האחרון שלך 'מה אני צריך לעשות חוץ מלזיין מהצד'??? איך אתה מסוגל בהודעה אחת להצהיר אהבה לבחורה אחת ולהכניס את המילה 'לזיין' בהקשר קצת שונה?!!?

wappy

New member
אתן צודקות...

קודם כל לזיין מהצד זה היה בהומור כי החברים חסרי הרגשות שלי מציעים לי לזיין מהצד כל הזמן כי מבחינתם זה סוג של פתרון לכל בעיה, לטענת ד': "ברגע שאתה מזיין מהצד ואתה אוהב את הבחורה אז פתאום אחרי הזיון אתה מבין שאתה דפוק ולא היית צריך לעשות זאת, ואז שלא במודע אתה חוזר לאהוב אותה אפילו יותר, ויש לך רגשות אשם חזקים ואתה פשוט מתאמץ לגרום לה להרגיש יותר טוב" אני לא ממש מסכים איתו עקב היותי מונוגומי, אני מאמין בקיום יחסי מין עם אישה אחת (או שלוש במקרה הטוב של חיי הרווקות הקודמים שלי) בכל מקרה אני אשתדל לעשות הכל כדי שזה לא יתרסק, אם יש לכן עצה יותר פרקטית אני אשמח. תודה תודה

ליאת ס

New member
אז ככה....

תתחיל להשקיע יותר בקשר.. ז"א תפתיע אותה, תהיה רומנטי, תיצור מין קירבה שכזו בינכם- קירבה רגשית בניגוד לפיזית השולטת, עם הקירבה יגיעו שאר הדברים... בהצלחה!

למעלה