מה קרה לדולה... אומנם לא חיב לדעת,רק חושב שיהיה נחמד,להיות קצת בענינים.
ש שינוים בהרגלי הצריכה New member 10/7/05 #1 מה קרה לדולה... אומנם לא חיב לדעת,רק חושב שיהיה נחמד,להיות קצת בענינים.
ש שינוים בהרגלי הצריכה New member 10/7/05 #4 גם שכיום קורה לי לפעמים,יושב שעתיים מול מרקע,של סרט שקיבל שבחים מההנהלה.ורק בחוץ,והסיגריה שאחרי,שם לי לב שלא הבנתי דבר.
גם שכיום קורה לי לפעמים,יושב שעתיים מול מרקע,של סרט שקיבל שבחים מההנהלה.ורק בחוץ,והסיגריה שאחרי,שם לי לב שלא הבנתי דבר.
ש שינוים בהרגלי הצריכה New member 10/7/05 #7 לא לקחת קשה... או קפוא...שתי דקות במיקרו,ומבטיח,לעקל תעקלי את הכל.
ד ד ו ל ה New member 10/7/05 #3 ../images/Emo13.gif ירדה מעדנות מן המוקד וחשבה להצטרף לסיגריה של כיף אחרי הכל גם מחר אפשר להשרף... דולה (שמחקו לה)
../images/Emo13.gif ירדה מעדנות מן המוקד וחשבה להצטרף לסיגריה של כיף אחרי הכל גם מחר אפשר להשרף... דולה (שמחקו לה)
ש שינוים בהרגלי הצריכה New member 10/7/05 #6 תראי איזה עולם מחר {שלי}והיום{שלך} נפגשים להם יחדיו...אותיות אותיות מרחפות אוקינוס שלם.וברגע,הכל נעלם.
תראי איזה עולם מחר {שלי}והיום{שלך} נפגשים להם יחדיו...אותיות אותיות מרחפות אוקינוס שלם.וברגע,הכל נעלם.