מה קרה לאלאניס? URS

InMyHead69

New member
מה קרה לאלאניס? URS

אז ככה JLP SFIJ היו מעולים אבל אני חייב להגיד כשהורדתי לראשונה את URS הוא היה נוריא..לא שמעתי פה גיטרה אקוסטית או את המפוחית המדהימה או אפילו את החליל צד (חוץ משלוש שניות בSURRENDERING אני מתגעגע לאלאניס הישנה..הרוחנית שלא איכפת לה לא לרזות שלבשה בגדי שנטי שנטי חמודים מהודו.. ואוף אני רואה את האנדס קלין..ולמה..ואת PI כאילו האנדס קלין אני לא אוהב ואת PI הוא נחמד...אבל לא יודע..אני נורא אוהב את 21 THING, NARCISSUS...לא יודע יש מידת אכזבה מהדיסק החדש..חוצמזה ששמתם לב כמה העטיפה מאחורה דומה לSFIJ עם השיערות.. חוץ מזה שהעיצוב האחורי של SFIJ מדהים.. נראה כאילו עברו 4 שנים וכלום לא קרה.. אלאניס! מקווה שזאת רק תקופה..

ואתה אומר את זה כתור מעריץ?

כי לי (באופן עצמי) מאוד קשה לתאר את עצמי לא קונה אלבום של אלאניס ובנוסף לזה עוד מוריד אותו. אבל בכל מקרה אתה לא היחיד, מלא התבאסו מ-URS. אבל גם ב- SFIJ לא שומעים הרבה חליל צד. חוץ מ- THAT I WOULD BE GOOD ועוד קטע של כמה שניות ב- SYMPATHETIC CHARACTER. גם אני מאוד התגעגתי למפוחית הקסם שלה..
אבל אם תשימו לב הבייסדים (כולם מסכימים שהם יותר טובים מכל שיר ב-URS?) מדברים על נושאים אחרים והרבה יותר מעניינים. למשל SYMPTOMS ו- AWAKENING AMERICANS מדברים על המציאות שלנו ואיך אנחנו חייבים ליצור מציאות שונה וטובה לחלוטין. אז התחושות שלי הן של אלאניס הוציאה את URS בשביל להרוויח עוד כמה מעריצים ובשביל לפנק את המעריצים שהיו איתה כל השנים היא נותנת את הבייסדים. בכל אופן, אני לא רואה הרבה דימיון בעטיפות האחוריות של URS ו- SFIJ. בכל אופן נקווה שזו רק תקופה שאלאניס תעבור ותצטער עליה ותשיר שירים כמו "וואן" ועוד כמה..

Mr Freeze

New member
יופי, לא למדנו מנסיון העבר?

הבנאדם רק הוציא מילה ושוב מתנפלים עליו? הוא אפילו לא אמר מפורשות, לעומתי, שהוא לא קנה את הדיסק. בא לפה מישהו חדש, אין לו מושג איך הכל כאן עובד, לא כדאי *להשתדל* להיות קצת עדינים? אגב, לפנק את המעריצים? אני מקווה שאתה צודק. כל עוד היא לא אמרה שהבי-סיידים ייצאו גם בנפרד לדיוידי, זה נראה לי כמו סתם תרגיל שיווקי מגעיל. ואם אני טועה, תחדשו לי, כי גם אני מחכה לדיסק הזה. בר.

AlanisJunkie

New member
בר..

אלעד הוא לא מישהו חדש...הוא מראשוני הפורום באתר שלי...וכן, הרבה מסכימים איתו. אני אחד מהם. אני מאוד מקווה שזו רק תקופה. הדיסק הבא חייב, פשוט חייבבבבבבבבבבבבבבבב להיות מעולה. אחרת...אממ....שום אחרת, אני אומר לכם שהוא יהיה מעולה!

למעלה