East of West vol 1 ו Black Hole
East of West vol 1 - של Jonathan Hickman and Nick Dragotta.
אוגדן שלקחתי בגלל שדני המליץ עליו. לא היה לי מושג על מה הסיפור נכנסתי עליו blind ועדין אין לי כל כך מושג על מה הסיפור (the point of the story), אבל עדיין הסיפור מאוד מעניין. הסיפור מספר על היסטוריה אלטרנטיבית של ארצות הברית (מת על סיפורים כאלה) שהתפצלה ל7 מדינות שונות (לבנים, אינדיאנים, שחורים, סינים וכו'). מתחילת הסיפור מסופר על 4 פרשי האפוקליפסה שנולדו מחדש (הם נולדים מחדש אחרי זמן מסוים, הם ילדים בסיפור) להשמיד את העולם. מוות לעומת זאת לא איתם ולא נולד מחדש, כי הוא התאהב בלוחמת מהמדינה הסינית. הסיפור עדיין לא כל כך ברור, כמו מה המניעים של הדמויות ואיך הם הגיעו לאן שהם הגיעו, פרטים שאני בטוח יתבררו בחוברות הבאות. כמה מילים על הכתיבה של היקמן, הדיאלוג ממש כתוב היטב וכמובן וכמו תמיד עם היקמן המדע הבדיוני עשוי בצורה מצוינת תוך כדי שהוא מראה את הטכנולוגיה שהייתה מתפתחת בעולם שונה ממה שיש לנו היום. כמה מילים על האמנות של ניק דרגוטה, רגעי האקשן נראים מצוין ולמרבה המזל יש הרבה רגעי אקשן. וגם הטכנולוגיה נראית ממש טוב. את דרגוטה אני מכיר מהמיני סדרה של ג'ו קייסי במארוול Vengeance והעובדה שידעתי שהוא הצייר של הסיפור דיי סגרה את הקנייה בשבילי.
4 כוכבים והאוגדן עולה רק 10 דולר! רוצו לקנות.
Black Hole - של Charles Burns.
אני בשלבים המוקדמים של האוגדן, שנקרא הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. מאוד מעניין בינתיים והאמנות נראית מצוין. הבעיה שזה יותר מדי עירום לאוטובוס
4 כוכבים. (דרך אגב מישהו יודע מה קורה עם X'ed Out סיפור שהוא הוציא לפני 3 שנים?)
זה הכל מה אתם קראתם?