מה קראתם השבוע?

DARKSEID

New member
East of West vol 1 ו Black Hole

East of West vol 1 - של Jonathan Hickman and Nick Dragotta.
אוגדן שלקחתי בגלל שדני המליץ עליו. לא היה לי מושג על מה הסיפור נכנסתי עליו blind ועדין אין לי כל כך מושג על מה הסיפור (the point of the story), אבל עדיין הסיפור מאוד מעניין. הסיפור מספר על היסטוריה אלטרנטיבית של ארצות הברית (מת על סיפורים כאלה) שהתפצלה ל7 מדינות שונות (לבנים, אינדיאנים, שחורים, סינים וכו'). מתחילת הסיפור מסופר על 4 פרשי האפוקליפסה שנולדו מחדש (הם נולדים מחדש אחרי זמן מסוים, הם ילדים בסיפור) להשמיד את העולם. מוות לעומת זאת לא איתם ולא נולד מחדש, כי הוא התאהב בלוחמת מהמדינה הסינית. הסיפור עדיין לא כל כך ברור, כמו מה המניעים של הדמויות ואיך הם הגיעו לאן שהם הגיעו, פרטים שאני בטוח יתבררו בחוברות הבאות. כמה מילים על הכתיבה של היקמן, הדיאלוג ממש כתוב היטב וכמובן וכמו תמיד עם היקמן המדע הבדיוני עשוי בצורה מצוינת תוך כדי שהוא מראה את הטכנולוגיה שהייתה מתפתחת בעולם שונה ממה שיש לנו היום. כמה מילים על האמנות של ניק דרגוטה, רגעי האקשן נראים מצוין ולמרבה המזל יש הרבה רגעי אקשן. וגם הטכנולוגיה נראית ממש טוב. את דרגוטה אני מכיר מהמיני סדרה של ג'ו קייסי במארוול Vengeance והעובדה שידעתי שהוא הצייר של הסיפור דיי סגרה את הקנייה בשבילי.
4 כוכבים והאוגדן עולה רק 10 דולר! רוצו לקנות.

Black Hole - של Charles Burns.
אני בשלבים המוקדמים של האוגדן, שנקרא הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. מאוד מעניין בינתיים והאמנות נראית מצוין. הבעיה שזה יותר מדי עירום לאוטובוס

4 כוכבים. (דרך אגב מישהו יודע מה קורה עם X'ed Out סיפור שהוא הוציא לפני 3 שנים?)

זה הכל מה אתם קראתם?

Guid

New member
East Of West עניין אותי עוד מההתחלה,

בעיקר בזכות היקמן. אני מנוי לאוונג'רס, ואני מאוד נהנה מהדיאלוגים של הדמויות וה"קריינות" שהוא נותן לפעמים. הוא יודע לכתוב יפה.
אין לי ספק שאני אגיע לזה מתישהו, וה-4 כוכבים שלך רק מחזקים את הרצון שלי להגיע לזה מהר.

מה קראתי

השאלה שיותר נכון לשאול היא למה קראתי, כל מקרה נראה שהיום בלילה אסיים את האוגדן האחרון של כייבל ודדפול ונכון מה שמולון אמר עליו לפני כמה שנים, דדפול מביא לו את המגניבות, כייבל מביא לו את האיטיות והמה לכל הרוחות קורה כאן. סדרה נחמדה אבל לא מדהימה. בקרוב מוציא למכירה את כל האוגדנים. חוץ מזה את חור שחור לא סבלתי ולא הצלחתי לקרוא עד הסוף ובודדים הקומיקסים שזה קרה לי אתם. אחרי שאסיים את כייבל ודדפול מחכה לי סוף סוף על המדף פיבלס VI ואח"כ אלוהים יודע לאילו מחוזות של הקומיקס אני פולש. אולי אחזור לאוגדן המקיף של מלחמת האזרחים או ספיידרמן 1987-2006 בקרוב דיווחים

DARKSEID

New member
וואלה? מה לא אהבת בבלק הול?

כל כך לא אהבת איותו שאשכרה לא סימת לקרוא אותו, אני רוצה עוד מידע למה

עברו מאז כמה שנים

אבל בגדול, מה שאני זוכר העלילה לא עניינה אותי והציורים כבר היו מעוותים ברמת תחושה של גועל והשילוב בינם הוציא לי את החשק לסיים.

Guid

New member
מבחינת הפרשים, אולי.

תומר, "בשורות טובות" הוא ספר שנכתב על ידי ניל גיימן, והוא מספר על שני מלאכים (אחד טוב ואחד רע) שמנסים למנוע מארבעת פרשי האפוקליפסה להחריב את העולם. בכללי מאוד, כמובן.
זה נכתב בשפה הומוריסטית וצינית, אז אין ממש דגש על בנייה של מציאות וכאלה. ספר הזוי ומשעשע

Guid

New member
התכוונתי לרועי

הכל בגלל הפייסבוק שהתערבב לי עם הכל!

למעלה