מה קראתי החודש

Lion_Heart

Well-known member
מה קראתי החודש

amazing spider man -צפוי מראש אבל הסוף נהדר civil war 4-צפוי מראש,חד צדדי and yet i can't look away astonishing x men - i love joss - נהדר ! והסוף כמו תמיד משאיר טעם של עוד nightwing - לא יודע למה אבל המניות של nightwing יורדות ויורדות בעיני...וחבל

Evil Beast

New member
מה אני קראתי

civil war 4 - יודע מה? הופתעתי. מאוד הופתעתי. ultimate xmen - הראשון עם קייבל(מפתיע) ואת האניואל וכל הסיפור של בוגס(מעניין, חדשני, אך מוזר. קורט פסיכי.) Justice League Of America - דווקא אהבתי את הקונספט. ואהבתי את האומנות של אד בנז. ואת אסטונישינג אקסמן, שזה באמת סדרה מצוינת, חבל שג'וס עוזב אחרי הגליות ה20 ומשהו:(.

Lion_Heart

Well-known member
אני חייב לשאול

מה ב cw הפתיע אותך? כי אני באופן כללי דיי צפיתי את מה ש קרה שם

Evil Beast

New member
מה הפתיע אותי?../images/Emo58.gif

מוות של דמות. שיבוט של ת'ור. העזיבות משני הצדדים. הסיום עם בולזאיי ונום דת'סטרייק טסקמאסטר וכו'.

Lion_Heart

Well-known member
אה...../images/Emo58.gif

השיבוט של ט'ור היה הפתעה... אבל העזיבות היו ידועות מראש הצד של ה "טובים" מאבד אנשים בגלל חולשה ועיפות(נמאס להם לברוח ולחיות בפחד) והצד של ה"רעים" מאבד אנשים בגלל שהם מגלים את "עמוד השדרה המוסרי" שלהם(סוזן עוזבת את ריד בפעם ה...מי יודע כמה, בגלל שהיא לא יכולה להמשיך ככה יותר(למה היא לא אמרה משהו מוקדם יותר...) והסיום...מפתיע, נכון, אבל אחד הצדדים היה חייב לפנות ל bad guys בסופו של דבר...זה אקסטרא כח אש...

gloria23

New member
באמת התעניינתי

ב-אסטונישינג, אולי תוכל להמליץ לי איזה גליונות כדאי לקרוא?

Lion_Heart

Well-known member
אה...

אני ממליץ לקרוא מ-1 והלאה יש רק 17 גליונות וכולם לדעתי מצוינים

DDN

New member
מה אני קראתי עד כה?

את CW 4, CW FL 6 ואת XMEN CW 3 וגם את AMAZING SPIDERMAN 535 אהבתי. אהבתי את הכיוון שCW הולכים אליו.

למעלה