מה קניתם השבוע?

Katy Cat

New member
מה קניתם השבוע?

קניתי חולצה מהממת בנו-ניים, בוקסר לבנות
וכמה פיג'מות...כאילו מכנסי פיג'מה..

תותי-בת

New member
כל יום שקניתי כתבתי פה ../images/Emo6.gif ודרך אגב יש הנחות עכשיו ב"דלתא" - אני הולכת לקנות שם הלבשה תחתונה וגופיות לטירונות.... - זה כדאי ../images/Emo9.gif שבת שלום, ליאת.

הקניות שלי!../images/Emo41.gif

מכנס צבעי שלושתרבע שמתכווץ למטה
מכנס לבן מתרחב שלמעלה יש כזה מין פס מבד מגבת כזה בצבעים לבן ורוד וכסוף.
2 טבעות פרווה כאלה תמונה מצורפת

kiticat

New member
השבוע

הייתי מאוכזבת כי אני בדרך כלל קונה במכה כשאני נוסעת לתל אביב... אז קודם כל לא מצאתי בכלל נעלים!!!!
חוץ מזה, גם עזריאלי הייתה אכזבה ענקית. קניתי 3 טבעות בסגנון קיטשי כזה באודם, וקניתי שרשרת חמודה קולר- עם פרחים יורדים כאלה, ו2 שמלות- אחת ג'ינס כהה עם כתפיות אדומות, ואחת מחשוף שירה והכתפיות עבות ומכווצות כאלה בצבע בז' כהה. בחנות מהממת- ג'ינפר!

SsssTaaaR

New member
../images/Emo157.gifקניתי...

5גופיות ספורט/סבא (מה ההבדל??) עם הדפסים, 2 צמידים עבים מפלסטיק שקוף אחד אדם ואחד כחול, ותיק ורוד עם הדפס של בולדוג וכתפיות ג'ינס

spicei girl

New member
אני קניתי..

גופייה שחורה לייקרה צמודה מפוקס
חולצת T צמודה בצבע כחול כהה וירוק כהה עם כאילו גרפיטי מפוקס
2 חולצות T צמודות בצבע כחול וסגול עם כתוב בכסף מפוקס
3 מכנסיים, כאלה טרניגים מסכנים, אבל חמודים מTOP-T ולאחותי הגדולה הייתה יומולת , וקנו לה מלא חולצות, והיא במידה שלי, והכי אהבתי עליונית שקפקפה עם פסים בגוונים של כתום, אם מישהו ראה את הקטלוג של פוקס (עם יעל בר-זוהר) יש שם את החולצה בצבע ורוד ,זה מ-ה-מ-ם!

Diamond Girl

New member
אמ...ככה

קניתי טבעת כחולה באודם שרשרת של דולפין בג'ניפר בעזריאלי מכנסיים ורודות בקסטרו וגופייה לבנה עם כיתוב אדום גם בקסטרו זהו... לא משהו,לא הרבה חג שמח!

למעלה