מה קניתם השבוע?

Katy Cat

New member
מה קניתם השבוע?

אני קניתי לקים וסיכות מדהימות לשיער.

SsssTaaaR

New member
../images/Emo3.gifאני קניתי..............

ג'ינס עם שיפשוף לבן-תכלת וקיפול למעלה (פטנט) בצבע צבאי כחול
. וקניתי גם לק לבן ולק בז' לפראנץ'..... וזהו! ד"א אני חדשה פה אז ברוכה הבאה לי

קניתי....

השבוע קניתי מלא 1. ג'ינס מ TAG 2. טרנינג בצבע תכלת ואפור אתם יודעים היפים האלה שבאופנה 3. עליוניות בצבע שחור כחול אדום ואפור גם מאותו בד של המכנס (מקווה שאתם יודעים על מה אני מדברת) וווווווווווווווווווווואני מקווה לסוע ביום רביעי עם בת דודה שלי לשנקין כי היה לי יומולדת אז אני יקנה הרבה

R-o-i

New member
קניתי אופנוע חדש,

עוד יומיים אני אקבל אותו וברוך הבא תודה רועי

מה קניתי?

אממ... נעליים..אני יראה אם יש תמונה...כן יש! אממ...עיפרון שחור (ניגמר ניגמר..העיפרון שהיה לי ז"ל היה לי מכיתה ח'..החזיק שנה..ועוד עם כל הפעמיםש אני שמה....) אממ....מה עוד קניתי? שרשרת מזה יפההה משהו מעץ כזה או וואט איבר. וזהו בעיקרון..לא משהו מיוחד

גמדית

New member
מורן, יש לי שאלה...

בתמונה לא כל- כך רואים, זה הנעליים האלה שיש עליהן כזה עיגול שנראה כמו עיגול כדורגל? אם כן מדדתי כאלה בחנות אחת בקניום איילון אבל הן היו לי ממ רחבות על הרגל...
... יש לי רגל צרה ותמיד קשה לי לקנות נעליים אבל מסתדרים

crembo girl

New member
סליחה על האיחור, אני קניתי...

לא כל כך הרבה, אבל מספיק..
ג'ינס מדהייייייייים מפרנזי, אתן קולטות שאני מידה 2 שם!?!??!? בד"כ אני מידה 0 !!!!!! סעמק איתם.. שונאת חנויות כאלו שהמידות אצלן ענקיות, אני מרגישה מזה טאווילה..!!
חולצה ארוכה לבנה עם ילדה לכל האורך בצד כזה, מזה יפה.. רק ב-70 שקל!! גם מפרנזי
חולצה ארוכה מיופ בצבע ורוד בהיר שלמעלה היא נורא פתוחה, יעני סירה, ולמעלה מחוברת אליה יעני גופיה, אבל רק החלק העליון שלה, הבנתן? יופי
חולצה ארוכה צמודה שחורה מראש אינדיאני... פעם ראשונה שנכנסתי לשם, חנות די חביבה...
חצאית ג'ינס בצבע שחור בהיר, אבל לא אפור, עם קיפול שחור למעלה, אבל שחור אמיתי.. חחח...
שלושה שווצרטים (סווטשרים בשפה הלא ברית) מטי אנ טי (אין לי כוח לרשום באנגלית) ו... נראה לי שזהו!

Light WaVe

New member
אני...../images/Emo26.gif

ג'ינס מ-ת-ר-ח-ב בטירוף מ"הוניגמן"... 149 שקלקלים
חולצת גולף עם הדפס משונה של B מ-YOOP... 70 ש"ח. לא כ"כ אוהבת אותה...
חולצה קצרה עם שרוולים נפוחים מהקולקציה החדשה של FOX {kids{.
- ורק 45 ש"ח!
אני חושבת שזהו... מחר אני נוסעת לקסטרו החדש בדיזינגוף. מישהו כבר היה שם?

גמדית

New member
לא היה לי הרבה זמן לקניות אבל קניתי

נעלי בית מתוקות מפרוה אדומות (מאחר שהנעלי- בית תכלת שלי מתו
) טבעת מכסף ממש יפה מרביד שיש עלייה כאלה ציורים, (ממש אהבתי אותה) וסווצ'רט כזה פחלק מהיינס (לא אלה שאתם מכירים על הכיס והשרוכים. חלק לגמרי בלי ציורים עליו) וגופיית ספורט מהיינס בצבע ורוד.

למעלה