מה קניתם השבוע?

Katy Cat

New member
מה קניתם השבוע?

ספרו ותשוויצו
לא נראה לי שקניתי כלום.. עשיתי ניתוח ביום ראשון ומאז ישבתי רוב הזמן בבית.. אה, בעצם קניתי כמה מוצרי טיפוח.. אבל זה לא ממש נחשב.

קרן אiר

New member
אממ...

אני אתמול הייית בקניון כשלפתע קלטתי שיש מבצע ב-FOX של שתי פריטים במאה, אז קניתי שני סריגים... למרות שאחרי שחזרתי פתאום לא אהבתי את אחד הסריגים... נראה לכם שאני יכולה להחליף

Katy Cat

New member
אני חושבת שאת יכולה להחליף..

אם יש לך קבלה כמובן.. ו... תתחדשי

כמה שאלות קטנות

כמה קניונים יש בחולון ? איזה קניון יותר טוב? ואם אפשר.... באיזה אזור של חולון נמצא הקניון? פליזזז תענו בהקדם האפשרי תודה.

Katy Cat

New member
קניון 1...

נמצא 10 דקות הליכה ממרכז חולון.. איפה שמסלול גולדה נמצא.

lizaliz

New member
אני הולכת עוד מעט לשופינג...

אחלו לי בהצלחה (שאני אמצא מה לקנות...)

lizaliz

New member
עידכון...

קניתי בפוקס שני מכנסיים ב99:99 (משמע 100 ש"ח), אחד קורדרוי אדום עם כוכב ג´ינס... והשני ג´ינס כזה עם 3 פרחים... לא יודעת איך להסביר. קניתי גם חולצה ב´שמפיין´. חולצת מסיבות כזאת עם מחשוף...

גמדית

New member
אאאמממ.......

אז בואו אני אספר לכם על הקניות שעשיתי ביום חמישי! התחלתי עם נעליי בית מתוקות נורא מפרווה כזאת בצבע ורוד, מכנסיים שחורות רגילות של גריפ (גזרה נמוכה וקצת מתרחבות), נעליי ג'אז חדשות (הישנות כבר מעצבנות), בקסטרו קניתי 2 סריגים (היה מבצע של 2 ב-120) אז לקחתי סריג אחד גולף אדום וסריג שני לבן עם פס שחור בצד כזה על השרוול. בהיינס סווטשירט תכלת כזה חלק ופשוט, עד פעם בהיינס קניתי גופיית ספורט עם איקס בגב בצבע אדום, עוד בהיינס קניתי 5 גופיות, שתיים מהן עם כתפיות דקות בצבע תכלת ושחור והשתיים השניות עם איקס בגב, אחד בצבע ורוד בהיר, השנייה בתכלת והשלישית בלבן. זה הכל...

למעלה