מה קיבלתי החודש...

green lantern

New member
מה קיבלתי החודש...

למרות ששמעתי שאולי לCNV יש עוד יריד החודש... אני מביא לכם שירשור מה קיבלתי החודש... למי שלא מכיר.. כל אחד כותב כאן את הקומיקסים שהוא קיבל\קנה החודש... FLASH 57.. שהוא לא פחות ממדצמבר 91 321 שהוא מ83 משמע שרוב תושבי הפורום יותר צעירים מהחוברת הזאת שמדיפה ריח רע... והפנינה הזקנה... 254 שהוא מ.. 77.. והוא מחליף את הגיליון של סוסאסייד סקווד בתור הגיליון הכי ישן שלי.. כמובן שכל הישנים הם במצב מזעזע... והחדשים 184-186 שהם 1-3\5 סדרה הזויה במיוחד GL GL MOSAIC 9 GL 37 שתי הנ"ל הם מ93 ו1480150 שהם היום השלישי עד החמישי של האנד אוף גוד שנגמר בדרמתיות... IMAGE the magic of ARIA WILDC.A.T.S 48 ו2 DC NIGHTWING-NOGHT FORCE מהסידרה של TANGENT שהרכיבה יקום חדש לדי סי .. כמובן שהוא היה חלופי... THE SPECTRE 10 ג´וקר לאסט לאף BIRDS OF PRAY 1 וWIZARD 106 כמו ששמתם לב שמתי דגש על חוברות ישנות

The Flash

New member
כן...

יש ב25 ליוני ואני הולך בנתיים אני הולך לקבל שם spiderman - blue spiderman - tangled web החדש superman/green lantern dead line #2 ואני גם אראה מה עוד יהיה כדי לדעת מה עוד לקחת

מה אני קיבלתי החודש...

Hulk 39 - חוברת נחמדה שמבהירה את התעלומה מאחורי מותו של ריקי מאיירס. Wolverine/hulk 3 - חוברת מצויינת, בלי ספויילרים, אבל מתבהר הרבה... וגם הרבה נהיה לא ברור במקביל... Ruse 7 - חוברת מעולה! הסיפור של מארק וייד, כך שאני לא ממש צריך להכביר מילים, נכון? שנון, מצחיק, מתוחכם בקיצור, מארק וייד! Wolverine 175 - סוף סוף, אחרי הרבה מדי זמן, סיפור טוב בממלכת וולברין! מתחיל רע, כהמשך ישיר של הסיפור The Logan files והופך להיות אחד הסיפורים היותר טובים שסופרו לאחרונה! (כמובן שהופעת האורח של sabretooth מוסיפה המון!) Transformers 1 - וואו! התרשמתי מאוד!!! סיפור מצויין ומותח, ציורים מופלאים, עלילה עם פוטנציאל אדיר שלא נראה שהולכת לאכזב... בקיצור, רובוטריקים במיטבם! (מי שראה סרטים באורך מלא של הרובוטריקים ידע להעריך...) Spider-girl 46 - אל תתפסו אותי במילה על מספר החוברת, אולי התבלבלתי עם 47, אבל עלילה לא רעה, הופעת אורח של ה-Scarlet spider (כן כן!) רק הסיום קצת מפגר... Deadpool 67 - שוב, לא בטוח לגבי המספר... בכל אופן, דדפול נגד Rhino!!! ולא תאמינו לסוף... The megalomanical Spiderman 1 - פיטר באגס נותן את הוורסיה שלו, למה היה קורה אם בשנות ה-60 ספיידי היה מגלה ששיקרו לו, ודוד בן היה מהמר כפייתי ואיש מאפיה... איזה סיפור! איזה ציורים! (פיטר באגס... נו!) איזה סיום!!! בלי להרוס לכם, פיטר פארקר מאמץ את המוטו Look out for number one שזכור מamazing fantazy 15 במקום את With great power etc... Order 3 - האורדר נלחם בAvengers, ולפאפא האג יש רעיון איך להחזיר את ה-Order לקדמותם... עכשיו נשאלת השאלה איך מוצאים לSilver surfer שידוך... בקיצור, חוברות מצויינות! ממש בחירות טובות היו לי החודש, ואני חושד שמה שהולך להגיע בחודש הבא, אפילו יותר שווה...

ויאגרה

New member
אוקיי

קודם כל, מדובר ב-DeadPool מס´ 66 ולא במס´ 67. בחוברת מס´ 67, שקיבלתי לפני כמה ימים, דדפול מקבל משימה לשמש כשומר הראש של Dazzler מהאקס מן, שמתמקדת בקריירה שלה כזמרת על רולרסקייטס. חוץ מזה, מצטער לאכזב אותך, אבל מארק וויד לא יכתוב יותר את Ruse.

דרך אגב, חשוב!!!

אם מישהו כבר קרא את Wolverine 176, הוא יכול לתקצר לי באישי את מה שהולך שם? אני פשוט לא יכול לחכות יותר כדי להבין איך יוצאים מהסיום הזה... ממש בקצרה, ורק איך יצאו ספציפית מהסיום, בלי ספוילרים מעבר לזה...

כאן בא ../images/Emo58.gif על Wolverine 175!!!

בקיצור, מי שיכול להגיד לי איך וולבי שלנו חוזר לחיים, בבקשה! תעשה את זה!!! אני לא יכול לחכות יותר לתשובה!!!

watcher

New member
Fantastic Four

מרק וייד יתחיל לכתוב את עלילותיהם של ארבעת המופלאים, החל ממס´ 60. החוברת ניתנת חינם לכל מי שמזמין החודש חוברות חדשות מקומיקום. ניתן להזמין עד מחר ב- 16:00

החוברת הזו מתומחרת ב-9 סנט...

עוד תרגיל שיווקי גאוני של Marvel. הם ראו מה נוצר סביב ספיידי וההאלק מאז כניסת JMS וברוס ג´ונס, והחליטו לעלות על הגל ולהכניס עוד כותבים משובחים ברמה של הטופ לטייטלים שמתחילים לרדת במכירות. עכשיו הם התחילו לקדם ככה גם את Captain Marvel שכותב אותו האחד והיחיד, אליל ההמונים, פיטר דיוויד ירום הודו!!! חבל שבספיידרגירל עוד לא קרה משהו כזה... חוברת עם כזה פוטנציאל וכזה פיספוס...

ויאגרה

New member
אז ככה...

לפי מה שאני הבנתי, ניקבע שהמחיר של החוברת יהיה 9 סנט כתגובה על חוברת שמכרה DC שעלתה 10 סנט ועל מנת להראות לרוכשי הקומיקס שבמארוול מצ´פרים את הקוראים יותר (אפילו נאמר באחת הפרסומות, אם אני לא טועה, שבמחיר נמוך מ-10 סנט הם מקבלים 22 עמודים של קומיקס, ולא חוברת דקה שבין כה וכה לא תורמת כלום לדמות - רמז לחוברת ש-DC הוציאה לאור). בקשר ל - Captain Marvel - אתה צודק ב-100 אחוז! מדובר בחוברת מעולה, מצויירת טוב ומצחיקה במיוחד (זכורה לטובה בדיחת ה-Giant ManThing מחוברת מס´22...כדאי לקרוא).

כן, שמעתי משהו כזה...

לא ידעתי שהחוברת היתה של DC, אבל הרעיון נחמד בכל מקרה!

watcher

New member
זה התחיל עם...

Batman´s 10 cent adventure של DC, המשיך עם Gen 13 #0 של Wildstorm שגם שייכת ל-DC, והחודש מארוול משיבים אש...

ויאגרה

New member
אם אני לא טועה...

ל-Image חברת בת בשם WildStrom והיא זו שמפרסמת את Gen13. אותה חברת בת נירכשה ע"י DC, ולכן, כעת החוברת מתפרסת על ידה.

../images/Emo19.gif הבהרה נוספת... ../images/Emo19.gif

Wildstorm הייתה חברת בת של Image והייתה שייכת לאחד ממיסדיה ששמו ג´ים לי. לי היה צייר באקס-מן עד שייסד בתחילת שנות התשעים את Image יחד אם עוד "סופרסטארס" כמו מקפרלאן. בסביבות 98´ אם אני לא טועה, הוא מכר את החברה שלו לDC.

בקשת עזרה מכולם!!!

עכשיו, כשאתם יודעים בערך מה אני אוהב, יש לכם עוד המלצות בשבילי? תחסכו מראש DC ו-Marvel. אני מכיר הכל שם. אם יש משהו שאני לא מכיר של איזה חברה קטנה ועצמאית או משהו בסגנון, ספרו לי!

yonabarak

New member
The One Trick Rip Off

של היוצר הצעיר, המוכשר והשחצן Paul Pope, הוא לא קומיקס על גברים בטייטס, אבל מצד שני, הוא עדיין קומיקס הרפתקאות מגניב ביותר! מצוייר בסגנון אינקינג מגניב של מכחול ודיו, זה סיפור על גנגסטר צעיר בגאנג בשם the one tricks, שיש לו בחורה, והוא רוצה לצאת מהעסק. הוא רוקם תוכנית לגנוב מחבריו לגאנג, ותוך כדי מגלה שהם מתכננים נגדו, ויש מכות, מרדפים, אלימות. בקיצור, כיף חיים. יצא בהוצאת Dark Horse, זהו TP במחיר 12.95 דולר. מצוייר מדהים, ריאליסטי וגם אומנותי, מושפע מאוד ממאנגה. הנה הקישור לאתר של היוצר

למעלה