מה קורה???

ofir c

New member
מה קורה???

אני חדש כאן =] נעים להכיר, אני בן 16 וקוראים לי אופיר וגם אני שומע את בית הבובות מן הסתם וזו הלהקה שאני הכי אוהב וספרו על עצמכם...

Japoneza

New member
ברוך הבא אופיר../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

אני עומר...נעימאד
תהנה לך כאן
[וסתם שאלה- הגעת לפורום דרך ה"פורומים המומלצים" בדף של תפוז? סתם מעניין
]

ofir c

New member
לא...

חיפשתי איזה פורום אז ראיתי באות ש פורום שלל שייגצע אז חשבתי שאם להם יש פורום אז בטח יש גם לבית הבובות =]

Japoneza

New member
חחחחחח../images/Emo110.gif

"אם להם יש אז בטח גם לבית הבובות"
מגניב. ברוך הבא, כבר אמרתי?

הייתי מקליד "ברוך הבא לתפוז"../images/Emo43.gif.

אבל אני רואה שאתה כבר מיליון שש מאות אלף , אז לא .

אני אנסה להסביר: לפי ההודעה שלו ,זה

ניראה , שהוא חדש בפורומים . לכל משתמש בתפוז , יש מספר . כאילו , בכרטיס . את למשל , חדשה , (למרות שהכינוי שלך מוכר) . יותר מ2 מיליון , יולי 2006 . אני מקווה שאני מובן יותר עכשיו . אחרת , אני לא יודע מה אני אעשה

Japoneza

New member
מה2?../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

אני כאן יותר מיולי..פשוט החלפתי כינוי, אגב. ומה ז"א כינוי מוכר? ומה זה שני מיליון? ו..ו..תסביר לי בבקשה

החלפת כינוי , הבנתי .

כינוי מוכר , הכינוי שלך מוכר . מוכר לי (אין ניקוד :0( ) . אם תשימי את הסמן של העכבר , בלי ללחוץ , על כל כינוי , תיראי מספר . המספר שלך לדוגמא 2008265 (2 מיליון שמונת אלפים מאאתים שישים וחמש) שלי לדוגמא , 23035 (עשרים ושלוש אלף שלושים וחמש) טוב שכתבת בבקשה .
(אני מנסה להיות ידידותי למשתמש\ת). עד כאן פינת העזרה הטכנית , עכשיו אני באמצע כתיבת פוסט ניתוח שיר בעיפרון , ועוד שיר , (מה31.5.2006) לקח לי חודש וחצי להביא את זה לניתוח , ו4 חודשים לנסות להתחיל לכתוב את זה מהמחברת , לבלוגי הקט .

Japoneza

New member
קודם כל תודה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

ועכשיו..אמ...שאלה אחרונה, מבטיחה- מה זה אומר המספר הזה?

מספר סידורי ותו לא .

כמו מספר תעודת זהות . דוגמאות : 311232 , המספר הסידורי שלי בicq (uin == universal Internet Number ) הראשון, ה10 לפברואר 1997 (בנובמבר מתכנן רשומת סיפור ,על עשר שנים לתוכנת המסרים המיידיים הראשונה ברשת , mirabilis הישראלית) , ניגנב ברשעות ע"י קראקר טורקי , בחודש הראשון שלי בפורומים של תפוז . (עין רעה
) . דוגמא שניה : המספר שלי בחברות מועדון am:pm 09508 (כניראה אפריל 2005) כל פעם המספר הסידורי שלי יותר קטן . מה יהיה ? לא משנה מתי היצטרפת לראשונה , הותק לא אומר כלום . מה שמשנה , זה מה אתם , כאדם , יכולים לתרום לעצמכם ולחברה . היצטרפו עוד היום למהפכה . כל אחד יכול להשפיע .
.

eden456

New member
אין שום מספרים .../images/Emo67.gif

אני כמו הוראות מנסה להבין מזה ,לוקחת את הלחצן לכינוי הכל ואין שום מספר .

Lee Roni

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני לירון, נעימאוד!
תהנה לך כאן...

eden456

New member
ברוך הבא..

נעימד אני עדן .. [הפעם שירשריתי נכוון ,כן ?
]

Japoneza

New member
כל הכבוד עדן!!../images/Emo110.gif

קבלי
ואפילו גם
!! אבל ת'כלס..בזכות מי שרשרת נכון, הא? בזכות מי?

מה קורה ? הכל קורה .

אני גם "חדש" פה , נעים נעים , אופיר , אני אלון . גם אני שומע בית הבובות בזמן האחרון . לספר על עצמי ? טוב , אז ככה ....

למעלה