מה קורה?

מיכלי231

New member
מה קורה?

א.מה אני אמורה להרגיש בזמן שאני חווה אורגזמה?ב.איך אני מגיע לזה?תודה מראש

rongostar

New member
הי מיכלי, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לצערי אין לי עדיין תשובה לשאלתך מנסיון אישי... הרושם שאני קיבלתי זה שזה משהו שמעורב בצמרמורות בכל הגוף, עד קצות האצבעות, ושלמחרת לכל מקום שאת הולכת אנשים מחייכים אלייך מוזר
ולחץ זאת הדרך הבטוחה לא להגיע לזה. אל תדאגי, מישהי בטח תענה לך בקרוב.

התשובה ההכי מדיוקת..

לשאלה הזאת והיא התשובה לדעתי הכי נכונה!!! כשתגיעי לאורגזמה את כבר תדעי!!!!

שגיתא

New member
אהלן מיכלי ../images/Emo54.gif

מאחר ואורגזמה על צורותיה השונות ועל טיבה מרגישה אחרת מאישה לאישה לדעתי אין חכמה כבעלת נסיון
ותודה לאל בתחום האורגזמות בורכתי כי אני נהנית גם מעינוגים שאני חווה וגם מכאלה שאני מספקת גם מחוויה עצמית (אוננות) וגם מחוויה זוגית, לדעתי תני
דרור לאצבעות ולדמיון שלך שחקי עם עצמך ותגלי עולם מלא בהפתעות נעימות
וחמימות בכל מיני עוצמות ואל תפחדי לנסיון דברים אפילו להמשיך במידת הרצון מאורגזמה לעוד אחת
, ברגע שתטעמי את טעם האורגזמה העצמית תדעי לזהות גם זוגית ואפילו לתמרן את מהלך העניינים כשהבן זוג שלך מענג אותך בצורה שבאמת הגוף שלך אוהב
בהצלחה שגיתא

אורגזמה

שלום לך מיכלי
זה בהחלט מהדברים האלה שאפשר להכיר רק כשחווים. אבל אם לנסות לתאר את זה, אז מדובר בחוויה חזקה של ריגוש ושל זרמים בכל הגוף וחום ועוד המון דברים שמגיעים לשיא כזה של עונג וכיף. משהו מאד מאד טוב ומשחרר ויוצא מהגבולות הרגילים של החוויה. ניסיתי במילים. אבל זאת ממש לא חוויה מילולית... ולגבי איך מגיעים לזה, מנסים קודם כל פשוט לגעת בעצמנו ולעשות לעצמנו נעים, בכל מיני איזורים בגוף, וגם באיבר המין שלנו, רצוי באיזור הדגדגן ולגרות את עצמנו בכל צורה שנעימה לנו תוך כדי, לחפש את התענוג ולחפש איך להביא אותו לשיא. יש המון צורות לאונן, פשוט להתחיל לחקור את העניין.

למעלה