מה קורה?

יאיא דג

New member
מה קורה?

מה קורה אנשים-התגעגנו שימו לב חוזרים לפעילות: יום שלישי הזה -יצפאן ביום רביעי אנחנו פותחים סיבוב הופעות חורפי"חורף מקומי"שיתחיל בפורום באר שבע וימשיך (תאריכים לא סופיים)ב12/2 באומן 17 ירושלים ב24/2 לונה חיפה ב4/3בארבי כפר סבא ובימים אלה נסגרים תאריכים להופעות בתל אביב בקרוב מאוד גם צפו להפתעות מהאתר see you soon אמת ואמונה

shiroo

New member
יאיא !!!!!!!!!!

מה נסגר איתכם חח לאן נעלמת כ"כ הרבה זמן.... אני חושבת שאני יכולה להגיד בשם כוווולם !!!!!!! ה-ת-ג-ע-ג-ע-נ-ו !!!!!!!!!!!!!!!! LOVE U ALL SHIR

FunkyGiraffe

New member
יאיא, אתה אלוהים!

בא גואל לישראל! אבל למה יצפאן למה :| צריך לסנג'ר חברים מHOT שיקליטו תקרא את ההודעה שלי.. אי אפשר עם כל הסיפור הזה!!!

FunkyGiraffe

New member
טוב, עכשיו בדקתי, 4.3 זה גם יום שיש

שישי, וזה בן אלף זונות! שבועיים יותר אני לא אמות
אבל העידכון יידחה..

טיפקסית

New member
יאיאאאאאאאאאאאאאאאאאא אלוהים

ויאיא אלוהים ויאיא אלוהים ויאיא אלוהים אלוהים אלוהים אלוהים,אלוהים אלוהים אלוהים אתה פשוט אלוווווהים חחח כמו שכתבתי ביומן שלי?: ברוך אתה יאיאאאא אלוהיייי מלך העווווולם אשר קידשננננו במצוותיו ונתן לנוווו תלתלללליייייים אמממממן שנזכה להרבה יאיא יההה בלונה? טוב אני רק מקווה שאני אוכל להגיע וואי יום שלישי יצפאן מושלם! פשוט מושלם! פשוט מושלם! מושלם! יההההה התגעגענו גגגגם מה יש לכם לחפש בלונה? חח סתם מקום פסדר נראה מקווה שאני אגיע התגעגעתי יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה טוב טסתי לשיעור להית'

nap3

New member
4.3??????../images/Emo12.gif

אההההההההההה?!?!!?!? יש הופעה ב 4 למרץ?!?!?! יש לי מומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאא....איזה מתנת מומולדת יפה! אהה כה.. ואז כמה ימים אחרי זה..קרמבו מתחתן..:( לא נורא העיקר שאני אהיה חוקית עם דגי :) חה חה <המבין יבין> שירו.. אני אוהבת אותך!

nap3

New member
אהה..כן..

נתראה מחר ביצפאן :) יאאאאאאאאאא איך התגעגעתי!!!

parnar

New member
הכל טוב

סוף סוף הופעות, מקווה להפתעות בהופעות עצמן :) ובקשר להפתעות באתר וכל מה שקשור לאתר, צמד המילים "בקרוב מאוד" חסרות משמעות לעיני

parnar

New member
בקרוב מאוד

"האקאפלה תהיה על האתר בקרוב מאוד... עוד שבועיים" (שבועיים LOL)

IkMfNiY

New member
תגידו, בקשר להופעה בחיפה

הלונה זה מין מועדון.. ארר, אממ, לא מועדון הופעות, ולכן אני רוצה לדעת אם זו תהיה הופעה ממש, או הופעה כחלק ממסיבה או משהו כזה במועדון? יעל

כפרעעעעעעעעעעעעעע!אומן 17!!!!!!!!!!

ייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

למעלה