מה קורה???

ברוך הבא../images/Emo24.gif

ספר לנו קצת על עצמך... מאיפה בגלבוע? בנכמה? יוצא לטיול חנוכה? :) אגב - אני עדי, מנטעים שבגן רוה.. כיתה י'.. נעים להכיר

לספר על עצמי.....

אני בכיתה י' יוצא למחנה ואין לי מושג איפה זה גן רוה....אבל לא נורא תמיד הייתי גרוע בגיאוגרפיה

ממי,

כשאתה רוצה להגיב להודעה, בסוף ההודעה כתוב "הוסף תגובה" [או משהו כזה] תלחץ על זה ואז תגיב. אל תפתח כל פעם הודעה חדשה.

חנדלה

New member
אכן...גן-נר אימפרית על!!

גם אני מגן-נר...וגם אני מכיר את נוגה!! הכי חמודה בעולם!!

kedeman

New member
איתי וחן

הייתם בהשתלמות בכדורי? אם כן - מי מהגרעין של הדריך אתכם?

לירום

New member
גם לאנשים שיודעים גיאוגרפיה קשה

למצוא את גן רווה
יש אנשים שאומרים שהמועצה הזאת לא קיימת

אתה רוצה מכות?!

כי גמככה אתה תקבל.. אם תרצה ואם לא...
ונכון המועצה גן רווה באמת לא קיימת.. אבל גן רוה כן קיימת
בין ראשל"צ ליבנה!! מוזמן תמיד

איי איי אני שומעת פה הכרזת מלחמה?

כי לא כדאי לך להתעסק עם האחיות ויינר!!!!! וד.א תמיד צחקו עליי שאני מצאתי את המועצה הזו! ושאני משלמת לאנשים כדי שיגידו שהם מגן רווה חחחחחחחחח יאיי! ימי התנועה העליזים שלי כבר חולפים ואני נשכחת אט אט... כמה עצוב וכמה נורא.... עוד מעט כבר אף אחד לא יזכור שהייתה אחת בשם חן ויינר שהמציאה מועצה וחרפה נפשה במאבק על המועצה בדרך
ואסף כץ (למי שמכיר אותו....) עד אמצע הגרעין בערך היה בטוח שבאמת המצאתי את המועצה הזו!
מה אוסיף ומה אומר....

יה מגניב...

אז אתה בטח מכיר את נגה.. היא גם מגן נר!! ובכיתה י'.. היא הייתה איתי במסעחוף בקבוצה!! היא יוצאת?! :) ונתראה בחנוכה :) אני נראה לי בקרוב הולכת לישון.. אני קמה מחר ב8:15
דבר איתי... - 176920404

אשליקו

New member
../images/Emo66.gifיש מישהו או מישהי מ....|סביב

יש חברים בפורום שהם מכפר סירקין או חבר'ה מדרום השרון שיוצאים לטיול חנוכה???????? (חוץ מנטע)

Miss Understood

New member
אני מדרום שרון...:)

וממה שאני יודעת לא הרבה יוצאים בגלל הכסף, האמת שחוץ מנטע לא שמעתי על עוד אנשים...אני לא יוצאת.. חוץ מזה, אשל, מה קורה?:)

אשליקו

New member
../images/Emo10.gifחבל מאד שאת לא יוצאת...

רגע מה שמך ????????????? ולמה את לא יוצאת בגלל הכסף זה רק פעם בשנה טיול חנוכה חבל לוותר עליו

כחילה

New member
טיול חנוכה יש רק פעם בשנה אבל

זה לא המפעל היחיד, מסע חוף עולה 500, יוסי יפה עולה 400, טיול חנוכה 500, קורס הדרכה עולה לפחות 500 שקל, מי שרוצה לצאת למפעלים האלה, צריך או לזכות בלוטו, או אבא עשיר, או לגור בעמק יזראעל.

למעלה