מה קורה

חופ שיה

New member
מה קורה

כשבתחילת מערכת יחסים בדסמית מגלים שלשולט אין מיומנות/טאץ בשוט והוא משאיר סימנים מכוערים שאפשר היה להמנע מהם ועדיין להשיג את המיוחל? אציין שרוב שאר הדברים נראים לי איכותיים מאוד וההרגשה הכללית שלי לגביו מאוד חיובית.
מה עושים ? איך ניגשים לזה מבלי לפגוע בדינמיקה הבדסמית? מה אתם עושים במקרה כזה ? (שאלות של מתחילנית
)

Master Eagle

New member
לא רק בבדסמ, אלא בכלל בחיים, נסיון

זה משהו שנרכש. צריכים להתחיל בנקודה מסויימת ומשם להמשיך. אף אחד לא נולד עם שוט ביד ובאיזה שהוא שלב במהלך התהוותו כאדון ובמהלך קבלת הנסיון שלו בשימוש בכלים השונים שלו, כל אחד לומד או רוכש מיומנות. רמת השליטה אח"כ היא כבר אינדבידואלית. מאד קשה לתת כאן כללים איך לגשת לזה. הוא צריך להיות מספיק אחראי כדי לדעת שהוא צריך להתחיל בזהירות מירבית וביחד איתך להתקדם לאט לאט ולרכוש את המיומנות הזאת. זה כלל לא מפחית מערכו כאדון אלא להיפך, מראה על בגרות ועל רגישות ועל רצון שלא לגרום נזקים. אם את תתמכי בו (לא מעט פעמים הסאבית היא גורם תומך) בשלבי רכישת המיומנות הזאת, הוא מהר מאד ילמד מה לעשות ואיך לעשות

חופ שיה

New member
ברור לי שתקשורת

זו הדרך להתמודד עם זה ואין לי בעיה לשתף את מחשבותיי איתו , רק שהנושא מאוד עדין ורגיש ואני מוצאת את עצמי מתקשה לנהל איתו שיחה על כך (למרות שאני אעשה אותה בסופו של דבר) , כי זה לא שעוצמת ההצלפות לא נעימות לי, רק שאני בטוחה שאפשר להגיע לאותה רמת הנאה גם בלי להשאיר בי סימנים כל כך מכוערים שגורמים לי להרגיש מאוד לא סקסית איתם. הערתי לו בקטנה על סימן אחד במיוחד אחרי סשן, קצת המציא לי תירוץ ואמר שזה לא משהו שיכולים לראות, אבל אני רואה וזה מספיק בשביל שזה לא יקרה שוב, אני מקווה. מי אמר שהחיים קלים

אייבורי

New member
אישית מעדיף

שיחה ישירה ברורה ונוקבת בעצם מה מפחיד אותך בלדבר איתו על מה שמציק לך ?

חופ שיה

New member
לא מפחיד.

רק שזה אף פעם לא נעים לאמר למישהו שהוא לא יודע להצליף ושהוא צריך להזהר קצת יותר באזורים הרגישים.

אייבורי

New member
נראה לי אלף בית של סוסים

או אלף בית יהושוע נכון שלא חייבת לומר לו שמע את החובבן אבל שיחה פתוחה, נראה לי סופר לגיטימי. בטח שמצליפים על השדיים שזה ממש מסוכן עלול להיות.

יפתי :)

לי אין תשובה לזה.. אבל יכולה להגיד שהסימנים מוסיפים לך חן
<דיווה שמנסה למצוא ת'חצי כוס מלאה בכל זאת>

אייבורי

New member
ראשית מדברים איתו

כמו בכל זוגיות, מדברים, תקשורת זה הכי חשוב. שנית, אם יש לך ספקות, תנסו ללמד ממישהו מנוסה. יש המון חומר לקרוא על זהירות וסכנות, יש אנשים שאפשר להתייעץ איתם. באמת באמת, חופ שיה, זה חשוב שהתקשורת בינכם תהיי פתוחה. את חייבת לשתף אותו, גם בחששות גם ברגשות. מקווה שהוא מספיק אחראי גם להרגיע אותך, גם להיות קשוב עבורך.

פתיחות, אמון, דימניקה זוגית../images/Emo79.gif

הגבלה בתחילה באזורים פחות חשופים ועוד הכול מתחיל ונגמר בהדברות........

cruise

New member
אכן יש בעיה אבל הפתרון הוא

כמו שכבר אמרו קודם כל בתקשורת. מניסיוני מיומנות שימוש בשוט היא ניסיון נרכש, ואני באופן אישי ממליץ לכל מי שחדש/ה בתחום להתאמן על כרית בבית ואחר כך לעבור לספה בסלון. אחרי שאין יותר אבק בספה, כנראה שיש קצת מיומנות. בדרך כלל קשה יותר לשלוט בשוט עם רצועוצ ארוכות, וקל יותר ללמוד לעבוד עם רצועות קצרות. אם הרצועות של השוט ארוכות יותר מ-40-45 ס"מ, יהיה לו קשה לשלוט ובטח ללמוד איך איפה וכמה חזק הן נוחתות. אחת הבעיות הידועות היא מה שנקרא עטיפה, כאשר הרצועות לא פוגעות רק היכן שהתכוונו, אלא פוגעות באותו מקום בחלק הנמצא כ-5 ס"מ ויותר במעלה הרצועות, ואז יתרת הרצועות ממשיכות הלאה, עוטפות את הגוף או האזור, ועקב העטיפה מפתחות מהירות גבוהה (פיזיקה בסיסית) ופוגעות בכוח רב מהמתוכנן, ואז נשארים סימנים, וכמו כן קיימת סכנה לפגיעה במקומות מסוכנים. ההמלצה: להצחיל עם שוט קצר, רצוי מזמש שהוא חומר רך יותר, מלטף ויותר "ידידותי" לטעויות. יש גם שוטי זמש קצרים - 25 ס"מ, המיועדים להצלפה בדיוק במקומות הללו. אפשר גם להשיג שוט עור קצר, עם רצועות רחבות יותר שאז הסיכוי לסימנים קטן יותר. שוטים כאלו אינם יקרים במיוחד, והייתי ממליץ ך לרכוש אחד כזה, ולהגיש לו אותו כמתנה שרמז בצידה.... איפה להשיג אותם? נו את זה את כבר יודעת לא ?

למעלה