מה קורה

miril4

New member
מה קורה

זה הפורום של ההורים

sporTV

New member
והילדים ../images/Emo13.gif

לא בדיוק הבנתי את ההגדרה... סי.אף זו משפחה - כאן אין הפרדה. אבל ללא ספק, בוקר אור!

ושל סתם אנשים שמתעניינים

אם את מחפשת את הקומונה המיוחדת להורים אז זה לא כאן... תבקשי מריקי את הכתובת המדוייקת

sporTV

New member
בילוי שבת - ניצול שרשור

שלום שלום. בשבת שעברה לא עשיתי כלום מחוסר חשק. השבת פיציתי על כך. היעד: אייסקייט (החלקה על הקרח) המיקום: בסמוך ללונה פארק בת"א. עלות: שעה 70 ש"ח, כל שעה נוספת 50 ש"ח. הנחות: ניתן להחליק שעה בחינם עם כ400 נקודות ישראכרט (אולי גם וויזה) או לקנות כרטיסים דרך "חבר" או ארגונים אחרים... הנאה: צרופה! וכמובן אל תשכחו לקחת כמה חברים איתכם, זה הופך את הבילוי למוצלח ביותר. כמובן שזה פתוח בימות השבוע לשומרי השבת - בידקו שעות פעילות לפני הגעה. ואז.....קינחנו בארוחה במסעדת ג'ירף. זו שבת למופת, ושלכם?

יופי החלקה על הקרח..מרתק

מי הבחורה...? ומי הרשה לך לטשטש אותה...? אדון מנהל אני קורא אותך לסדר ! ! !

sporTV

New member
עוד לפני שפתחתי את ההודעה שלך

ידעתי מה יהיה רשום. אני מבטיח לך שהסמיילי שציירתי הרבה יותר מכוער מהדמות האמיתית. חברת נפש...(עדיין יש דברים כאלה?)

חחחח בלה לה לנד אולי....

כבר מזמן אני טוען שאתה צריך להסתובב איתי יותר..

LullaBelle

New member
עוז!!

מי הבחורה??? יאללה, ריקי מאוד אוהבת חתונות, תזמין אותה לאחת =) ובנושא הרציני: אני רוצה!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! מאוד אוהבת להחליק על הקרח... לא שאני באמת טובה בזה [בושה וחרפה, אוקראינית וצולעת על הקרח] אבל בזמנו הייתי מחליקה פעמיים בשבוע וזה היה עושה לי ממש טוב גם לריאות וגם למצב רוח. הייתם מאמינים שפעם היה מקום להחליק על הקרח בבאר שבע? אכן היה. לפני עשור. מקום די קטן, אבל בני הנוער של העיר מאוד נהנו ממנו. אני והחברה הכי טובה שלי היינו באות פעמיים בשבוע במטרה להחליק ולפרלטט עם בנים [גיל 15...], וכל זה תוך כדי אחלה כושר ובמקרה שלי - גם הריאות זכו.

sporTV

New member
למען האמת, די הזעתי

כך שאני מניח שאפשר לקרוא לזה ספורט!

miril4

New member
זאת היתה לי-אור והיא התבלבלה קצת היא חשבה שזה

של ילדים כמו של שמחה לילד עימכם הסליחה פשוט לא שמתי לב

sporTV

New member
לצערנו, זה בדר"כ סמוך. העצב והשמחה...

מדינה משוגעת.