מה קורה?

ToopaK

New member
מה קורה?

היי כמה זמן לא הייתי פה נראה לי מאז הוגוסט? בקיצור זוכרים שאיזה אחד הכין תמונת רקע של לינדזי....לא.....למה? :( יש חדש מהגברת לוהאן שמעתי שהיא הולכת לרצות כמה ימים בחברת גוויות בגלל שנתפסה נוהגת שיכורה בשיל להראות לה מה היא הייתה יכולה לגרם אם התאונות שלה התירוץ לא נשמע דפוק? =\

LindZiv Cohan

New member
רציני??../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif

איפה שמעת על זה?
זה נראה לי ממש הגזמה לשלוח אותה לראות גוויות וזה :S וברוך השב חחח

LindZiv Cohan

New member
גאד!../images/Emo119.gif

אני לא יודעת אם זה יזיק יותר מאשר יעזור לה:/ נקווה שירדו מהרעיון הדפקטי הזה... אולי עדיף יותר לתת לה לעבוד בקרב אנשים שנפגעו כתוצאה מתאונות... גם כדי שתראה מה היה יכול לקרות לה, וגם מה שהיא יכלה לגרום לאנשים אחרים

היום גם אמרו את זה בגיא פינס

אמרו כזה שהיא באה לאיזה פרימיירה של איזה סרט על אסונות בארצות הברית ואז אמרו שבסרט מראים כמה גופות ואנחנו מקווים שזה יעזור לה בשירות

לא לא לא היא צריכה לעבוד בזה של הגופות והסרט

זה סתם ברט קולנועי על אסונות בארצות הברית סרט בדיוני או משהו כזה ולינדזי הוזמנה לפרימיירה שלו

שיקה221

New member
אתם בערך צודקים..מידע בפנים

אז ככה כחלק מהשירות שהיא צריכה לעשות על העברה שהיא ביצעה לינדזי צריכה להמשיך ללכת לצלב האדום [אם אני לא טועה נשארו לה רק עוד 3 או 4 ימים מתוך העשרה]. יום שלישי היה דיון והשופט גזר עלייה ללכת לעבוד בחדר גופות במשך יומיים כל יום למשך ארבע שעות. בנוספ לכך עלייה גם להתנדב בחדר מיון במשך ארבעה ימים. לפי דעתי זה הוגן מאוד וככה היא תוכל לראות את התוצאות שנגרמות מנהיגה בשכרות ובתקווה שלא תחזור על זה שוב.

למעלה