מה קורה???

מה קורה??? ../images/Emo124.gif

מפלגות
הבחירות מתקדמות ע"פ לוח הזמנים. 11 המפלגות שפורסמו בסוף השבוע שעבר אלו הן המפלגות המתמודדות (מצורפות כתמונה גם להודעה הזאת).
פעילים ופרסום
הרשמת הפעילים למפלגות בעיצומה! שימו לב - מפלגת המרכז (ס.ו.) מובילה, ובגדול! מפורסמת כאן רשימת כל הפעילים שנרשמו עד כה לבחירות. אנו מבקשים מכן לתפוס עמדה ולהצטרף לאחת מן המפלגות עד סוף השבוע הקרוב ע"י מסר לועדת הבחירות המרכזית בו ציינו את שם המפלגה בה אתם מעוניינים להשתתף. בסוף השבוע הזה נפרסם רשימת פעילים סופית. הפעילים יצרו קשר בינהם וחליתו, עם פרסום המידע על דרכי התעמולה (בסוף השבוע יפורסם נספח להצהרת הבחירות בנוגע לדרכי התעמולה), על חלוקת משאבי התעמולה שיוקצו להם מהועדה המרכזית.
הצבעה
ההצבעה היא רק בסוף החודש, ועד אז יש לנו עוד זמן... למעשה, פתיחת ההרשמה לקלפיות מתחילה רק בשבוע הבא, ואז נפרסם הודעה נפרדת בנושא עם הסבר כיצד להרשם וכולי - אין מה לדאוג
פרסים!!!
להזכירכם - כל פעילי המפלגה שתזכה במירב הקולות בבחירות יקבלו כל אחד חולצת "איי סיטי" ורמקול למחשב - מתנת
! שווה!
הספר ה- 5
הועדה שמחה על ההודעה המרגשת על הספר החמישי!
כיצד ימשיך אותו יום חמים באמצע הקיץ??? מה דמבלדור מעוניין סוף-סוף לספר להארי??? כל זאת ועוד - בספר החמישי הקרוב אלינו! ב- 21 ביוני (תחילת החופש הגדול בחטיבות והתיכונים) בחו"ל (בשפה האנגלית: אנגליה, ארה"ב, קנדה ואוסטרליה) ובארץ, ע"פ הערכה של ידיעות אחרונות הספר יצא בראש השנה תשס"ג (ספטמבר 2003). יש למה לחכות!
אז מה מכאן?
זה הזמן להרשם כפעילים למפגות הקיימות! לפעילים - חכו לסוף השבוע הקרוב, ובנתיים התחילו לחשוב על דרכי פרסום למפלגתכם (מצע, מדבקות, כרזות ועוד). תמיד שמחים לענות על שאלות בסמרים וגם כאן בשרשור, ועדת הבחירות המרכזית המשך שבוע נפלא!

רשימת הפעילים עד כה...

בהזדמנות זאת, אנחנו מתנצלים על הטעות בהודעה. הספר החמישי יצא בישראל בראש השנה תשס"ד כמובן...

היי! חתכו לי את השם!!

YAY! ס.ו. לשלטון!!! ובהזדמנות זו כדאי להתחיל להשתמש בסטיקרים ובבאנרים שלנו.......

Penny s

New member
שמעתן בנות? אנחנו מובילות!../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

יש לי רק שאלה אחת: מה זה חולצת איי סיטי? זאת אומרת, אני יודעת מה זו חולצה
אבל מה זה איי סיטי?

Penny s

New member
ה*מיזוג* לא הצליח, לצערי ../images/Emo4.gif ../images/Emo15.gif

אני עדיין חושבת שסנייפ ולופין יושבים יופי יחד במשרד ממשלתי, אבל ההזדמנות חלפה לה.. לא נורא, העיקר שלסנייפ יהיה ייצוג.
ומה זה חולצת איי סיטי?

מלאכית16

New member
כל הכבוד בננות!!!! ../images/Emo110.gif

תמשיכו ככה ועוד ננצח בבחירות...... רגע, על מי אני עובדת? אנחנו בטוח ננצח בבחירות! מה מצב הפעילות בינתים?

Fantine

New member
כל הכבוד לאלן!אממ..התכוונתי-לסנייפ!

אבל מה קורה עם כל שאר חברי הפורום? חסרים שמות ברשימה

שניש

New member
היפ היפ הוריי!../images/Emo56.gif

תנו לי א´-אאאאאלף תנו לי ל´-ללללללמד תנו לי ן´-נווווווווון ומה יצא?-אלללן אני לא שומעת!-אלללללללן יותר חזק!-אלללללללללללללללללללן ל-ה-ו-צ-י-א ת´-מ-י-ץ!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טוב....קצת התלהבתי.......

Fantine

New member
|פונפונים מתנופפים באוויר| ../images/Emo6.gif

ראיתי בוואלה שעושים בחירות כמו פה בתפוז ויש להם מפלגה אחת של הארי פוטר! הם הכינו למפלגה שלהם אתר ממש יפה
אולי מישהי שמבינה בפלאשים וכל זה מתנדבת להכין משהו דומה לסנייפ?

Penny s

New member
יכול להיות שתגיע עזרה ../images/Emo15.gif

מכיוון הפורום השכן
ראיתי את האתר שבוואלה והוא באמת יפה ומושקע - אנחנו צריכות גם כזה אתר שישמש כמקדש לאלן ריק..אממ..לסוורוס סנייפ

Penny s

New member
עדכון קל ../images/Emo15.gif

העזרה הגיעה
פנתר הצטרף לשורותינו והתנדב להקים מקדש וירטואלי..אממ..אתר תעמולה לסנייפ. אז קודם כל - תודה רבה על היוזמה, פנתר.
ודבר שני - אנו זקוקות לסיסמאות קליטות שיופיעו בבאנרים באתר. קופירייטריות מוכשרות - זו שעתכן: הכניסו את מוחכן הקודח לדרייב והגו לנו סיסמאות מפתות שיצליחו למשוך כמה שיותר קולות צפים
הנה מעט דוגמאות: "סנייפ - לא מה שחשבתם" "Brew Glory and Stopper Death-Eaters with Prof. S. Snape" 007 - סנייפ. סוורוס סנייפ - המרגל ש..[אין לי מושג מה לכתוב פה, אבל זה יהיה בסגנון ג´יימס בונד וולא בסגנון אוסטין פאאורס!] כמו כן, הגרפיקאיות שלנו מוזמנות לעצב פרוספקטים עם תמונות *מעניינות* של סנייפ, שימשכו את תשומת לבם של כמה שיותר מגזרים
בהצלחה לכולנו!

מלאכית16

New member
לי יש משהו חמוד....../images/Emo110.gif

לא תמיד חייבים לראות הכל רק שחור או רק לבן לא תמיד חייבים להיות רק בשמאל או רק בימין יש גם מרכז- מפלגת המרכז בראשות סוורוס סנייפ סתם פרסומת חמודה.....

Fantine

New member
אהבתי! ../images/Emo20.gif ../images/Emo85.gif

ולמי שיודע להכין מצגות פלאש יש לי הצעה: לשים תמונה של וולדמורט וברקע יהיה כתוב: "לא תמיד חייבים לראות הכל בשחור" אח"כ תמונה של דמבלדור ויהיה כתוב "או רק לבן" תמונה שלישית: "לא חייבים להיות רק בשמאל" - רואים גמדוני בית "או רק בימין" - רואים אוכלי מוות "יש גם מרכז" - תמונה של סנייפ מחייך (יש תמונה כזאת מאחורי הקלעים כשהוא יושב ביציע במשחק הקווידיץ)
ואז יופיע באנר גדול: "מפלגת המרכז בראשות סוורוס סנייפ" - עם תמונה של סנייפ עומד לבוש בגלימה השחורה שלו.
ול"סנייפ - לא מה שחשבתם" אפשר להצמיד את הציור המקסים שדניאל ציירה

Penny s

New member
אהבתי בdouble ../images/Emo15.gif

המצגת נשמעת מצויין! אני משרשרת תמונות, שפנתר יוכל לשים באתר. נטלי, תקני אותי אם לא למצגת כזאת התכוונת ואם למישהי יש תמונות יותר מעודכנות ושוות של סנייפ - בבקשה להוסיף לשרשור
אוקיי, טייק ראשון: לא חייבים לראות הכל בשחור

Penny s

New member
טייק 2

|דגש|או לבן
פה בעיקרון באה תמונה של אלבוס דאמבלדור, אבל היא צריכה להיות תמונה שמציגה אותו באור צדקני, יותר מידי צדקני, אז אם למישהי יש כזאת תמונה - מוזמנת להוסיף..

Penny s

New member
טייק 3

לא חייבים להיות רק בשמאל
תמונה של גמדון בית, anyone?

Penny s

New member
טייק 5

יש גם מרכז אם אפשר לראות רק את החיוך של סנייפ, זה יהיה מעולה

למעלה