מה קורה 2?

youvall

New member
מה קורה 2?

ושוב אני.... אז מה קורה היום ומחר....
מבצעי לילה גם היום יוצאים במטרה להשתלט באופן מוחלט על כמה שיותר מקומות בארץ...לפרטים דובר הנוער, יונתן נבו, או לרכזת הנוער, דנה אורן, או ליו"ר הנוער, רועי רדמן.
אנשים שרוצים מוזמנים לעזור בחלוקת פליירים על העצרת הקרובה בכל קניון או מרכז קניות בקרבת הבית. מי שמעוניין בפליירים מתבקש לפנות לדנה אורן או ליונתן נבו.
הסעות מתארגנות ממקומות שונים. מי שמעוניין להסעה מאיזור קריית אונו מוזמן לפנות אלי בתא האישי. למקומות אחרים את מוזמנים לברר אצל יו"ר נוער העבודה במקום מגוריכם או להתקשר למפלגה. אם יהיו מספיק אנשים תיהיה לכם הסעה!
העצרת בעוד שלושה ימים, ועדיין יש עבודה-אסור לוותר לרגע וחייבים להביא כמה שיותר אנשים! תפיצו את ההודעה הזו או דומה לה על הסעות ועל העצרת בכל פורום שבו אתם מבקרים במטרה שכולם ידעו על העצרת ויוכלו להגיע לשם בנוחות!
מדינת ישראל עדיין מתאוששת מהטבח הרצחני שהפלסטינאים ביצעו בחיילי צה"ל ויותר חמור כאשר חיללו את כבוד המת. אני רוצה לנצל את ההודעה הזו לשלוח את התנחומים שלי למשפחות השכולות ולחבריי החללים ולהדליק
וירטואלי לזכר החללים ולמען עילוי נשמותיהם לגן-עדן.
מתנהל ויכוח עיקש בפורום מה צריכה להיות התגובה לטבח שהפלסטינאים ביצעו בחיילים...אתם מוזמנים להיכנס ולהשתתף... זה הכל לבינתיים.. המשך יום נעים!

למעלה