מה קורה 2!2!ת??

מה קורה 2!2!ת??

היום היה מזה כייף..אני ואתל התפלחנו ביחד משיעור ערבית!! כי המורה הזה מ...פ...ח...י...ד...!..חח הוא לובש חוטיני,ומרים ת'מיכנסיים עד לגבות...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (הרגתי את עצמי...חחחח) ואתי השווה הדהימה אותי במסרים!! אתי אם את קוראת אז תדעי שאת כ"כ מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עליך !!!...רר..שניה הפלא' מצלצל לי..חחח

נחשו מי זאת...

ליאור בסן..חחחח שיעור ערבית זה היה השיעור האחרון אז היא כזה עושה לי ... "לאן נעלמתן המורה המסריח הזה רוצה להוריד לכן מכות" חחחחח....למה מי הוא הכונף?!...אה וקוראים לו גל..חחחחח ...נו ספרו ספרו מה איתכן???

יואו אם כבר מדברים...

אז כזה עכשיו ניכנסתי לצ'ט ויש חדר סקס חדר אוננות וכל מיני ג'יפות כאלה...אז עכשיו ניזכרתי בזה שליאור הוברמן היה אצלי היא ניכנסה לזה (חדר סקס) והתחילה להיתכתב עם אנשים..אני כזה חוזרת מהסלון..אני רואה אותה יושבת ומיתכתבת .. ואז היא עושה לי "בואי תיראי את זה ..חושב הוא טופ-מודלס"..חחחחחחח מזה נקרעתי!!! טוב אני מדברת עם עצמי או שיש פה מישהי?? *מקווה שיש*

dinora12

New member
ליאורי!../images/Emo95.gif

כנסי לבלוג שלי-http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dinora12

אני כבר ניכנסתי לשם..חחח

יאללה זזתי!! כשאתי תיכנס קראו לי!!!!!!!!!!!!! הפלא' שלי זה-068287727 אז כשאתי באה צלצלו!!!! יאללה ביי חולה עליכן..אבל תמיד על אחת יותר..חחח

למעלה