מה קורה תותחים ?

xxx RAANAN xxx

New member
מה קורה תותחים ?

קדימה המון זמן לא התקשקשנו , מה קרה פתאום כולם יודעים הכל ? בקרוב מאוד יוצא ה- WW בשרת US1 ואז המלחמה הענקית תתחיל . אנחנו ניקח את ה- WW ולא יעזור לאף אחד . ברית TF אני מציע לכם להתחיל לבנות צבאות ענק בלי שום הפסקה , הפופ לא חשוב כרגע , הצבא הוא המרכיב העיקרי לנצחון !~! בהצלחה.

KrackeR

New member
שאלה

עם בקרוב יוצא ה WW אז רוב הברית TF5 לא ממש תהנה פה ושהשרת יאופס אז פשוט סתם לא נעשה משהו מיוחד כאילו מה שאני עושה בכפר שלי עכשיו זה לחינם ?

champ123

New member
יש זמן עד שזה יקרה...

תשיג כמה שיותר צבא ואז אתה תהנה ממש

KrackeR

New member
אז

לעזוב את ההשקעה לטווח הארוך? להשיג הרבה מאוד צבא ולהתמקד רק בזה? ומה יקרה אחרי שהמשחק יגמר ? TF יתפרקו או שנירשם מחדש ?

champ123

New member
יש אנשים שמן הסתם לא ימשיכו...ויש שכן...

כרגע עדיף שאנשים יתרכזו בהווה ובעתיד של המשחק הנוכחי... תשמע תפתח עוד כפרים...תבנה בהם צבא הגנתי, במקביל תפתח את הקאפיטל עם צבא התקפי... זה דעתי כמובן...

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה .

העתיד של המשחק הוא הנצחון . הכוונה שלי היתה שככל שנהיה גדולים יותר וחזקים יותר אנחנו נשרוד את הניצחון בכבוד . רק לידיעה , ה-WW שיגיע אנחנו נצתרך אותכם לטובתו , צבאות הם המוקד להצלחה .. הסיבה שהעלתי את הנושא היא , אני חושב שככל שנגדל כרגע צבאות נוכל להתגונן בימים קשים אלו.. בכל אופן אני כן חושב שאתה צריך להמשיך לגדל את הכפרים שלך , כי בלעדיך אנחנו לא נשרוד , כל חייל הוא עתידנו.

KrackeR

New member
השאלה היא

האם לפעול בשביל לגדל צבא כי בינתים אני יודע שאם יהיו עלי מתקפות תשלחו לי תגבורות... אז אני בונה צבא שמתאים בשביל הגודל שלי.. כי אם אני רוצה אני בונה עוד חודשיים - שלוש 4 כפרי חיטה ועוד 8 כפרים רגילים שיחזיקו את הכפרי חיטה ובכפרי חיטה אני בונה צבא התקפי ענק כל הזמן... בלי להפסיק אבל אם אני רוצה להשקיע לטווח הארוך ולא ל WW אז אני יבנה עוד שלוש חודשיים 10 כפרים רגילים ו 2 או 3 כפרי חיטה ויחליף חיטה במשאבים במקום לבזבז את החיטה על צבא ענק.. מה עדיף? אם שום דבר אז תפרטו בבקשה זה חשוב =]

Southparking

New member
../images/Emo72.gifנראה לי שכדאי בכלל צבא הגנתי

ולשפר את חיילי ההגנה בארמורי, כי כמו שאמרת, כשיתקיפו אותך אתה תקבל תגבורות, אתה תוכל לשלוח תגבורות לעצמך במהירות ולא להיות תלוי בתגבורות שיגיעו תוך 3 שעות. אם אתה בTF5 שזאת השלוחה החלשה של TF (כמובן בגלל תאריך ההרשמה למשחק) לא נראה לי שתוכל לייצר צבאות התקפיים טובים (למשל: 10,000 חיילי התקפה ו100-300 קטפולס) לכן פשוט תייצר חיילי הגנה כפי יכולתך ותשלח אותם בעת הצורך.

KrackeR

New member
כנס..

אני לא בונה את הכפר שלי בשביל TF ... כמובן שאם יצטרכו עזרה אני יעזור אבל אני בונה את זה בשביל להנות אז אני חושב שכדאי לי לפתח צבא התקפי .. זה גם יעזור ל TF בהתקפות ..

n lee

New member
קודם כל

הנאטרס לא יבואו כל כך מהר יש עוד כמה מבנים שחייבים לצאת לפני שהנאטרס יוצאים ועד שהם לא יוצאים הנאטרס לא יוצאים אז אפשר להירגע שנית, לא ממש ידוע להגיד באופן ספציפי מה יעשו הנאטרס ואם הם ילחמו בכולם או רק במי שבונה את הפלא עולם TF עוד לא התמודדה במצב של לבנות פלא עולם בעולמות אחרים אז זה יהיה ניסיון ונוכל לראות איך אנחנו מתפקדים כברית כמובן שהמלחמה האחרונה בהחלט הראתה את העמידות שלנו כברית וכן צריך חיילי הגנה, זה אחד מהדברים שהכי עוזרים במלחמה

kiko91

New member
יש לך הרבה מאוד זמן לשחק...

לוקח בערך 3 חודשיים לבנות את ה WW- וזה עוד אם לא הורסים לכם שום דבר. וגם us1 זה סרבר יחסית חדש, לא נראה לי שזה יגיע כל כך מהר. תשקיע בהתקפה, מתי שמגיע ה WW- תתחיל לבנות חיילי בגנה כמו מטורף ותשלח לWW שלכם. רק אל תשכח שצריך בערך 1000 קאטפולט בשביל לפגוע ב WW.

kiko91

New member
תבדוק ב s2.com, אני ב BGS.

בנתיים הally שלנומקום ראשון עם WW רמה 62, האויב עם רמה 60.

n lee

New member
פשששש...

נחמד ומה ז"א בונים את השני? כמה WW צריך לבנות...

יש אפשרות לבנות מספר WW

יהיו מספר כפרי NATARS. מי שיהיה לו את חפצי האומנות המתאים יוכל לבנות. הראשון שייסיים מנצח.

kiko91

New member
לא לזה התכוונתי...

התכוונתי שזה כבר סרבר שני שאני משחק בו עם WW, אבל בכל מקרה יש לנו בסרבר הזה 6 WW. אבל ה5 האחרים פחות חשובים, צריך רק אחד בשביל לנצח. :D

למעלה