מה קורה פה?

מה קורה פה?

מזמן לא הייתי פה ואני רואה המון שינויים! היינו בטיול גדול בנפאל - כמובן שגם הבן עם האפילפסיה נסע איתנו. הכל עבר בשלום, כולל טיפוס לגובה של 5400 מ'. היה נפלא וטוב לחזור הביתה.

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה השבה. שינויים זה טוב

צוות הניהול החדש עושה עבודתו נאמנה לטובת כולם.

ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

נשמע, שהיה לכם טיול מהנה ביותר ו... תסלחי לי על השאלות בהמשך. איך הילד הסתדר עם המחלה בטיול? - איך הסתדרתם עם תרופות והכל? יש בפורום 2 אנשים, שיוצאים לחו"ל, ולא יודעים איך להסתדר עם הדברים, ואנו לא מוצאים מידע עבורם. הרבה אושר ובריאות

לנו לא היתה בעיה להסתדר

מכיוון שנסענו לחודש לקחנו תרופות מכאן ועוד מנה לחודש נוסף (למקרה שתרמיל יגנב או משהו כזה וגן מרשמים ליתר ביטחון, כך שלא נזקקנו לתרופות שם. הקטע היותר בעייתי היה לברר אם שהיה בגבהים יכולה להעלות את הסיכון להתקף. חיפשתי בהמון אתרים באינטרנט, יצרתי קשר עם האגודה האמריקאית לרפואת הרים ואיפה לא. בסופו של דבר, רופא ישראלי שעובד כרגע בקטמנדו עזר לי ועשה חיפושים במאגרים מקצועיים וחזר עם תשובה שלא הוכח קשר בין שהיה בגבהים לעלייה בסיכון להתקף לחולים מאוזנים. רופאה נוספת שעובדת בנפאל באגודה שנקראת HRA, שעוסקת בהפצת הידע בנושא מחלת גבהים ומניעת תמותה מהמחלה, היתה מאוד חיובית בגישתה ועודדה אותנו לעשות את המסלול שתכננו (Around Annapourna). הילד (שהוא כבר בן 17) הרגיש מצוין. היה שווה!

למעלה