מה קורה פה..?

Tapuhi

New member
מה קורה פה..?

RaaB says: לא זה לא דניאל!!!! ~TapuHi~ says: :( ~TapuHi~ says: אז מי זה? RaaB says: מישו RaaB says: שיחה נימפסקה. ~TapuHi~ says: מה? RaaB says: שיחה ניפסקה. ~TapuHi~ says: שיחה? עם מי? RaaB says: לא חושב אין תגובה לא מדבר. RaaB says: לא ~TapuHi~ says: WTF ~TapuHi~ says: אפשר לדבר עם דניאל? RaaB says: shut up!!!!!!!! RaaB says: לא נימצא! ~TapuHi~ says: אז עם מי יש לי העונג לדבר? RaaB says: לא יודע ~TapuHi~ says: אוקיי RaaB says: די שתק\י אין תגובה!! ~TapuHi~ says: טוב ~TapuHi~ says: בקיצור ~TapuHi~ says: מי שלא תהיה ~TapuHi~ says: אתה זונה כי אתה לא נותן לי לדבר עם דני RaaB says: זה בן או בת? ~TapuHi~ says: אני? בת RaaB says: אז כוסאמא שלך ימ'חוערת תיסתמי כבר ידפוקה!!! ~TapuHi~ says: וואו כתבת את כל זה בשבילי?? RaaB says: דיייי כבר תיסתמי!!! ~TapuHi~ says: אני פשוט לא יכולה RaaB says: ומי זה לעזעזל דני????????? ~TapuHi~ says: אמממ ~TapuHi~ says: RaaB? RaaB says: רבב אהה אני פורץ RaaB says: פורץ RaaB says: פורץ ~TapuHi~ says: אז למה אתה פורץ אם אתה לא רוצה לדבר עם האנשים ברשימה שלו? RaaB says: עכשיו גברת מניאקית עם ביכולתך לישתוק את מוזמנת!!!!!! RaaB says: למרות שני מעדיף שתישתקי!!! ~TapuHi~ says: איזה מקסים אתה שיואו RaaB says: אולי פשוט תיסתמי!! ~TapuHi~ says: די די אל תעשה לי את זה ~TapuHi~ says: אתה פוגע בי RaaB says: עם זה את באוותר אז נידמה שאני עומד להקיא RaaB says: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע RaaB says: ע ~TapuHi~ says: תפסיק!! ~TapuHi~ says: למה אתה עושה לי את זה?! ~TapuHi~ says: אני אבכה ופה הוא הלך אופליין

R a a B

New member
ועכשיו זה אני. לא לדאוג..

תפוחי, אני אתפוס את העברין והוא ישלם.

Tapuhi

New member
הוא אמר שאני גברת מניאקית ../images/Emo7.gif

סתם דאני איי
יו

R a a B

New member
אבל.. מה זה?!