מה קורה פה...??

שירי28

New member
מה קורה פה...??

החודש הייתי בהפסקה מטיפולים בגלל ציסטות. היום אני ביום ה-30 למחזור, ומכיוון שלא נראים עדיין שום סימנים לוסת, החלטתי (למרות שהבטחתי לעצמי שלא..) לבצע בדיקת הריון ביתית. ועכשיו לתוצאה הלא ברורה: קו אחד חזק בחלון הבקרה ובחלון הבדיקה פס חלשלוש ביותר, ממש ממש חלש אבל אני בהחלט לא מדמיינת אותו... אז... מה זה אומר?? כן? לא? האם גם כשלא מקבלים שום טיפול הורמונלי תיתכן תשובה שמראה כן, כשבעצם זה לא??? המתח הורג אותי. שירי.

עמית@

New member
זה אומר... אולי (אם כי זה בהחלט

נשמע כמו "כן") זה בעיקר אומר שרוצי לעשות בדיקת דם.. טעויות תמיד יכולות לקרות - למרות שלרוב הם לכיוון השני (דהיינו- נראה כמו "לא" וזה בעצם "כן") הלוואי הלוואי- מה שאני הייתי עוה (למרות שזה אסור בתכלת האיסור על ידי מומחיות הפורום
) זה הולכת וקונה עוד ערכות ביתיות- ומתענה כל הסופ"ש
בכל מקרה- ביום א´--->בדיקת דם

מיכל ק-ש

New member
מצטרפת ל-2 ההמלצות של עמית

למרות שבאופן עקרוני אני מתנגדת לערכות הביתיות, אני חושבת שבגלל שזה סופשבוע "מגיעה" לך הקלה, כי מי יכול להתאפק עד יום ראשון?! וביום ראשון כמובן לטוס לעשות בדיקת דם. בהצלחה (אני מחכה עפ המז"ט עד להודעה הרישמית).

מיכל ק-ש

New member
עפ=עם. ותשובה לשאלתך

אם לא קיבלת כוריגון, לא נראה לי שיכול להיות שהערכות (במיוחד אם תבדקי בעזרת אחת נוספת לפחות) יראו הריון כשהוא לא קיים.

שירי,

רק רציתי לספר לך שביום שני האחרון היה לי קו חלש-חלש-חלש בבדיקה הביתית, ממש חלש עד שלא הייתי בטוחה שהוא אמיתי והראיתי לחמותי (שכמובן, לא היה לה מושג על מה היא מסתכלת), שגם ראתה אותו. למחרת הבטא היתה 56.7 שזה די נמוך, אני מתפלאה שהבדיקה הביתית הראתה משהו בכלל. בקיצור - חכי ליום ראשון, ולכי תתבטאי! שיהיה בהצלחה!

למעלה