מה קורה פה?

אליגל

New member
מה קורה פה?

בתי בת ארבעה חודשים ויונקת באופן מלא. הגענו לשגרה יחסית בה כל שלוש שעות בממוצע היא יונקת וישנה לאורך כל הלילה. סה"כ חמש הנקות ביום. בבוקר עקב הגודש אני שואבת עוד בקבוק (כ-150 מ"ל), יש לציין שכל יניקה היא משד אחד בלבד. לאחרונה נעלם לי לחלוטין הגודש שהיה בהתחלה, ובסוף ההנקה, בתי מתחילה "להשתולל" - מושכת בידיים דוחפת ברגלים - בקיצור - לא רגועה. בד"כ כאן אני מפסיקה ואחרי גרפס היא רגועה. אך אני חוששת שההשתוללות מעידה אולי על רעב? הייתכן כי כמות החלב שלי פוחתת? (לעיתים נראה לי כי השאיבה של הבוקר אורכת זמן רב מהרגיל). אודה על תשובתך.

MIlk just does not disappear

at a certain point, the milk is stored deep in the breast, and you no longer feel godesh as you did in the beginning. You may not even drip any more. This does not mean that you don´t have any milk!! Did you start taking birth control pills? Are you pregnant? JUst keep feeding your baby normally and frequently and you will have milk for as long as the baby needs. HOw was her weight gain for the first 3 months?​

אליגל

New member
בתשובה לשאלותיך

לא התחלתי לקחת גלולות ואיני בהריון. הילדה עלתה יפה מאוד במשקל (נולדה 3300 ושקלה בגיל שלושה חודשים 7100). יתכן שהנקה מצד אחד כבר לא מספקת אותה? בהנחה שמשקלה כעת הוא כ- 7500, מהי הכמות הדרושה לה ביום בערך? (אני אמורה לחזור לעבודה בקרוב, ומעוניינת לשאוב לה חלב). תודה על תשובתך

YOu have so much milk!!

YOu don´t have milk, you have CREAM!!! YOU are just experiencing what happens to all moms at that point. breasts are smaller becasue the milk is stored deep inside. there are no drips and sprays now, and your baby finishes the meal much faster. She may be putting her hands in her mouth all the time because she has discovered them as a wonderful new toy, and from now she will explore everything through her mouth. She doubled her birth weight at age 3 months!!! she was supposed to do that by age 6 months. she will not continue to gain at that rate but don´t worry. So just forget about it and keep doing what you did until now. Feed her whenever she wants. try not to give her anything else but your breast, not a motsets or a gottle, and enjoy her.​

אליגל

New member
תודה

היא לא מקבלת שום תוספת, אך היא מוצצת אצבע בהתלהבות (מגיל חודש וחצי בערך). אתמול ניסיתי להאכיל אותה משני הצדדים, ונראה כי היא רגועה יותר, ואף פותחת מרווחים גדולים יותר בין הארוחות, ערנית יותר וישנה פחות (ביום). נראה לי כי נעים לה יותר כך. בכל או]ן תודה על העצות. האם תוכלי להעריך עבורי מהי כמות החלב אותה היא יונקת ביום, לצורך שאיבות בעבודה? תודה רבה, בשם שתינו.

למעלה