מה קורה פה?

SEXYT

New member
מה קורה פה?

ומה ההבדל מין הפורם הזה וביןהפורם של משחקי תפקידים?

ההבדל...

ההבדל הוא שהפורום הזה הוא על סדרת משחקי תפקידים חיים מסויימת ודי לפתוח סתם עצים פה בפורום! מתארגנים פה לקראת המשחק ואם את לא משתתפת על תפריעי

../images/Emo67.gifיופי!

זה בטוח יגרום לעוד אנשים להצטרף לקהילה שלנו!! תחשוב לפני שאתה שולח הודעות כאלו בפורומים!

נא לא להתייחס לפיזבן ../images/Emo3.gif

הפורם הזה הוא פורום משחקי תפקידים *חיים* נכון לעכשיו רוב הפורום גן במשחק שחחשוחק בסוץ הקיץ, אבל הפורום הוא פורום כללי וכל דיון על כל משחק מתקבל בברכה פיזבן, תלמד נימוסים! אנחנו לא פורום של "הדבר הבא". פשוט יצא במקרה שרב הדיונים שלו ממוקמים כאן.

5נדב

New member
משחק תפקידים "אמיתי"??????

רק עכשיו קלטתי את השם החדש. איזה מן שם זה לפורום? מה קרה למשחקי תפקידים חיים? מה, משחקים שולחניים הם מזוייפים?

רק לציין משהו שכנראה לא היה ברור...

מי שפתחה את העץ הזה, וגם זאתי שקוראים לה "משיח" שתיהן פתחו אותם אתמול בלילה, מה שיכול להוכיח בקלות שהן סתם שתי משועממות שסיירו בפורומים של תפוז ובמקריות מלאה הגיעו לכאן. הן לא הבינו כמה מושגים ולכן שאלו. אני מוכן להתערב ששתיהן מעולם לא שיחקו משחקי תפקידים וגם שלשתיהן אין שום כוונה לבוא ל"דבר הבא" או כל משחק תפקידים חי אחר. ואני מצטער על אי ההבנה שלי, חשבתי שהפורום הזה הוא רק של "הדבר הבא" ולא גם של משחקי תפקידים אחרים, כי משום-מה (
) כל ההודעות פה הן רק על הדבר הבא... כך שאני מקווה שתבינו את טעותי... ושפלדין יגן עליכם

Stop putting yourself above others

מי שפתחה את העץ הזה, וגם זאתי שקוראים לה "משיח" שתיהן פתחו אותם אתמול בלילה, מה שיכול להוכיח בקלות שהן סתם שתי משועממות שסיירו בפורומים של תפוז ובמקריות מלאה הגיעו לכאן What, a person can´t wander into a board at night? Let alone that, can´t TWO people wander around msg boards at night? הן לא הבינו כמה מושגים ולכן שאלו Wouldn´t you? אני מוכן להתערב ששתיהן מעולם לא שיחקו משחקי תפקידים וגם שלשתיהן אין שום כוונה לבוא ל"דבר הבא" או כל משחק תפקידים חי אחר And how do you know THAT? The new title of the forum has confused a whole lot of people. You cannot judge by their nicks, or time of arrival, that they don´t mean to do anything! You have no right to judge anybody like that, specially those you do not know.

Yaronimus

New member
../images/Emo9.gif שרי

למה את writing כל הזמן חצי עברית וhalf english? (אני לא מתכוון to affend you, פשוט אני curious....)

תיקון!!! לא סדרה מסוימת!

הפורום הזה לא שייך לסדרת משחקים מסויימת, אלא למשחקי תפקידים חיים בכלל.

למעלה