מה קורה פה?

• פותח הנושא zom
  • פורסם בתאריך

zom

New member
מה קורה פה?../images/Emo46.gif

הפורום הזה בעיני צריך שתהיה בו יותר משמעת. רוב הפורום זה ילדים קטנים שכל היום מתווכחים של מי הג´יפ יותר חזק, יותר יפה, יותר אמין וכו´ -ררררווווננננניייי- הודעות מטומטמות תמחוק הרי בשביל זה יש מנהל. הבנאדם ממשיך?? תחסום! ושלא תבינו לא נכון, אין לי בעייה שהיו פה ילדים וגם מצידי תינוקות פשוט אל תרשמו הודעות שאין בהן עיניין למבקרים. הפורום הזה הולך ונהיה יותר ילדותי. ואל תגיבו בהודעות מהסוג ש"אתה יכול ללכת" וכיוב´ ועכשיו את האמת וכול האמת אני צודק או לא?? -רוני- אין לי שום בעייה איתך פשוט אני רוצה להעיר את צומת ליבך להודעות שאין בהן שום עיניין. למשל שאלו איפה אפשר לקנות כרטיס זיכרון לGPS אז סימבה 13 עונה "אני לא יודע מזה". למה צריך הודעה שכזו? היא לא עוזרת ולא תורמת!

teen17

New member
כמה שאתה מדבר דברים נכונים

פשוט נכון. ושים לב שכבר כתבתי הודעה כזו בנושא.

במבי14

New member
אנשים רני לא היה פה ....!

ביגלל שהיו לנו בעיות במחשב! ואני מסכים עם מה שאמרתם!!! למורות שאני כולה בן14 על תנאי

zom

New member
בעיות במחשב? O.K, היום ראיתי את

רוני כותב ובתור מנהל ואחד שאיכפת לו מהפורום הייתי מצפה שיגיב להודעה זו. הוא יכול להסכים/לא להסכים זו בעייה שלו, אני אמרתי את דעתי. ביי לכולם ולילה טוב!

-רוני-

New member
תשמעו האינטרנט פתוח לכולם

וכל אחד יכול ההיכנס לאיזה פורום שבא לו אנו עדיין במדינה חופשית וזכותו של כל אחד לגלוש היכן שבא לו כל עוד אנו שומרים על הכללים הבאים: מבוא מערכת הפורומים של "תפוז" היא מקום מפגש לגולשים, המיועד להיות במה להחלפת דעות, מידע ורעיונות במגוון רחב של נושאים. העקרון המרכזי בעטיו אנו מפעילים פורום זה הוא עקרון חופש הביטוי לכל גולש וגולשת. עם זאת, הקפידו לשמור על העקרונות הבסיסים המופיעים בתקנון זה בנוסף ובכפוף לתנאי השימוש באתר. לתשומת לבכם, הפורומים נתונים לפיקוח שמטרתו לוודא שמירה על כללי הפורום. האחראים על הפורום ממונים על ידי החברה ויש בידם הזכות לנהוג על פי שיקול דעתם המקצועי; הודעות הפוגעות בכלל המשתמשים או הודעות שאינן רלוונטיות יוסרו על ידי מנהלי הפורום, על פי שיקול דעתם המוחלט והבלעדי. חשוב להדגיש, כי אין לנו כל רצון לפגוע בחופש הביטוי של משתמשי הפורום ומטרת הפיקוח הינה לאפשר למקסימום גולשים להביע את דעתם באופן יעיל, הוגן ופורה. האמור בתקנון זה מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אולם הוא מיועד כמובן גם לנשים. בתקנון זה: "תכנים"- כתבות, סקירות, נתונים, ידיעות, ניתוחים, תכנים, הערכות, בטקסט, בתמונות ו/או בקול, שיועמדו לרשות הגולשים באתר ובמכשירי הקצה השונים בכל אמצעי שהוא, הקיים כיום, או יהיה קיים בעתיד, ולרבות הודעות, תמונות, קבצים מסוגים שונים, קישורים, טקסטים וכל מידע אחר, בין אם הוא בבעלות החברה (כהגדרתה להלן) ובין אם הוא בבעלות צד ג´, המאפשר לחברה זכות שימוש בו. "החברה"- תפוז אנשים בע"מ, לרבות בעלי מניותיה, מנהליה, עובדיה, מנהלי הפורומים וכל מי מטעמה. "משתמש"- משמעו כל אדם ו/או גוף ו/או גורם או מי מטעמם של אלה אשר נכנס לאתר ו/או יוצר קשר או מתקשר עם השירות ובכך מבטא את הסכמתו וכפיפותו לתנאים אלה. שפה ותוכן חופש הביטוי הוא מאבני היסוד של האתר אך גם השמירה על חוקי מדינת ישראל. לפיכך, מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ´ט בו אתה נמצא. החברה רשאית להסיר תכנים אשר לדעתה מפרים מי מהתנאים הנ"ל ו/או עלולים לפגוע באתר ו/או בצד שלישי כלשהו, והיא רשאית למחוק תכנים אלו בכל עת. קנין רוחני מלוא זכויות היוצרים והקנין הרוחני, לרבות שם וסימן המסחר "Tapuz" , ו- "תפוז", בעיצוב האתר , ובכל תוכנה, יישום, קוד מחשב, קובץ גרפי, טקסט וכל חומר אחר הכלול בו- הינם של החברה בלבד. אין להעתיק, להפיץ, להציג בפומבי, או למסור לצד שלישי כל חלק מן הנ"ל בלא הסכמתה של החברה, בכתב ומראש. סימני המסחר באתר הינם קניינה של החברה בלבד- או, במידה שפורסמו מטעמם של מפרסמים, קניינם של מפרסמים אלה בלבד ואין להם לעשות שימוש בהם בלא הסכמתם, בכתב ומראש. מידע ופרסום השימוש באתר ובתכנים ניתנים לשימוש כמות שהם ( AS IS) בהתאם להחלטת החברה ולא תהיה לך כל טענה, תביעה או דרישה כלפי החברה בגין תכונות השימוש, המגבלות או התגובות שיעורר הפרסום באתר. השימוש בשירותים בתכנים המוצגים, ייעשה אפוא, על אחריותך הבלעדית והמלאה. התכנים הנמסרים לפרסום ע"י המשתמש יהיו חשופים לכל משתמשי האינטרנט. החברה אינה יכולה לדעת אלו תגובות (אם בכלל) הנך יכול לקבל בעקבות מסירת התכנים, ומי יגיב למידע שתפרסם, ולכן לא תישא כלפיך (או כלפי מי מטעמך) באחריות כלשהי לתגובות הללו, לזהות הפונים או לכל תוצאה אחרת שתנבע מהפרסום. החברה גם לא תהיה אחראית לשימוש שייעשה על ידי צד שלישי בפרטים שפורסמו על ידך. כל החלטה שתקבל ביחס למידע שהתפרסם באתר זה היא באחריותך המלאה בלבד. החברה אינה מתחייבת כי פרטים הנמסרים באתר ע"י משתמשי האתר יהיו מלאים, נכונים ומדוייקים או כי יהלמו את ציפיותיך ודרישותיך. החברה ממליצה לנקוט משנה זהירות בקשר על התכנים המתפרסמים באתר; בפרט אמורים הדברים בכל הנוגע למידע מקצועי הניתן ע"י מומחים (משפטנים, רופאים, ביטוח, פסיכולוגיה וכו´). זכור: החברה עצמה אינה מכירה את משתמשי האתר, ואין ביכולתה לבקר את אמיתות המידע שהם מוסרים לפרסום. החברה לא תישא באחריות כלשהיא לכל תוצאה, ישירה או עקיפה, שעלולה להיגרם לך או לצד שלישי כלשהו בכל החלטה שתנבע מהמידע שפורסם באתר ע"י צדדים שלישיים. הגנה על הפרטיות החברה לא תמסור את פרטיך האישיים לצדדים שלישיים, אלא אם תהיה מחוייבת לעשות כן על פי צו שיפוטי, או אם תעמוד בפני איום שיינקטו נגדה הליכים משפטיים (אזרחים או פליליים) בגין פעולות שביצעת באתר החברה. במקרים אלו, תהיה רשאית החברה למסור פרטיך לצד הטוען שנפגע כתוצאה ממעשיך באתר או בהתאם להוראות בית המשפט. החברה רשאית להשתמש בפרטיך, ובמידע שתאסוף בשימוש באתר, לצורך שיפור השירותים שהיא מציעה לך באתר, ליצירת קשר עימך ולהתאמת האתר לצרכיך והעדפותיך האישיות. החברה תהיה רשאית, בהתאם לשיקול דעתה, להעביר מידע לצורך ניתוח ומסירת מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים, לרבות מפרסמים. שינויים באתר והפסקת שירות החברה איננה מתחייבת ששירותי האתר לא יופרעו, יינתנו כסדרם או בלא הפסקות, יתקיימו בבטחה וללא טעויות, ויהיו חסינים מפני גישה בלתי מורשית או מפני נזקים, קלקולים, תקלות או כשלים- והכל, בחומרה, בתוכנה, בקווי ובמערכות תקשורת, אצל החברה או אצל מי מספקיה או ייפגע מכל סיבה אחרת, והחברה לא תהא אחראית לכל נזק, ישיר או עקיף, שייגרמו לך או לרכושך עקב כך. החברה תהיה רשאית לסגור את האתר ו/או לשנות מעת לעת את מבנהו, מראם וזמינותם והיקפם של השירותים הניתנים בו, וכל הבט אחר הכרוך בהם, וזאת ללא צורך להודיע על כך מראש. שינויים כאלו יבוצעו, בין השאר, בהתחשב באופיו הדינמי של האינטרנט ובשינויים טכנולוגיים והאחרים המתרחשים בו. שינויים אלו עלולים לגרום תקלות או לעורר אי נוחות וכיוב´. מבלי לגרוע מהאמור לעיל, החברה לא תהיה אחראית לכל נזק, ישיר או עקיף, עוגמת נפש וכו´ שייגרם לך או לרכושך כתוצאה מכך. הגבלת אחריות בנוסף לאמור לעיל, החברה לא תישא בכל אחריות ביחס לתכנים הנמצאים באתר, תוכנם, מהימנותם, דיוקם, אמינותם והשפעתם על המחשבים של המשתמשים באתר וכן לכל נזק,ישיר או עקיף, אי נוחות, אבדן, עוגמת נפש וכיוצא באלו תוצאות, ישירות או עקיפות, שייגרמו לך, או לרכושך או לכל צד שלישי בשל שימוש בתכנים אלו. תנאי שימוש ואחריות המשתמש מובהר בזאת, כי החברה רשאית להפסיק את השימוש באתר החברה עקב הפרת תנאי מתנאי הסכם זה. כל משתמש שהורחק ע"י החברה לא יוחזר גם לא בשם משתמש אחר. המשתמש ישפה את החברה, עובדיה, מנהליה, בעלי מניותיה או מי מטעמם בגין כל נזק, הפסד או אובדן רווח, תשלום או הוצאה שייגרמו להם- ובכלל זה שכ"ט עו"ד והוצאות משפט עקב הפרת תנאי שימוש אלה. תנאים נוספים החברה רשאית לשנות את תנאי שימוש אלה מעת לעת בלי למסור הודעה על כך מראש. הוראות תקנון זה מתווספות לתנאי השימוש באתר ובמקרה של אי התאמה תחול ההוראה המיטיבה עם תפוז אנשים. דין ומקום השיפוט על הסכם זה יחולו אך ורק דיני מדינת ישראל. מקום השיפוט הבלעדי לכל דבר וענין הנוגע להסכם זה והשימוש באתר הינו בבתי המשפט המוסמכים במחוזות תל אביב והמרכז בישראל. החברה תהיה רשאית לסגור את האתר ולשנות מעת לעת את מבנהו, מראהו וזמינותם של השירותים והתכנים הניתנים בו וזאת ללא צורך להודיע על כך מראש. לא תהיה לך כל טענה, תביעה או דרישה כלפי החברה בקשר לכך. אני לא אחסום אף אחד לילה טוב רוני

-רוני-

New member
המשך

כללי התנהגות בפורומים השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש באתר ולתקנון למשתמש בפורומים ויהיה בהתאם לכללים הבאים: 1. שפה ותכנים אין להשתמש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום. יש להימנע משימוש בתכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור, תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי, תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך, תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא, תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה, תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק, ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ´ט בו אתה נמצא. 2. איסור על פגיעה בחוק להנהלת הפורומים זכות מלאה למחוק תכנים כאמור או שנוצרו תוך עבירה על החוק או הפוגעים בהתנהלותו התקינה של הפורום. בכל מקרה בו תידרש החברה על ידי סמכות חוקית למסור מידע המצוי ברשותה או עדות מכל סוג, תפעל החברה על פי החוק ותמסור את המידע הדרוש. 3. הפצת מידע יש לשמור על כללים אלו: א. להימנע מלשלוח מסת הודעות בענין זהה. ב. אסור בכל תוקף הפצת דואר זבל. ג. אין להעלות לפורומים תכנים שמטרתם לפגוע או לשבש מטרת הפורום או משתתפיו. 4. פגיעה במשתמשים אחרים פגיעה במזיד או שלא במזיד במשתמשים אחרים, העלאה של וירוס במזיד לפורום, תגרור סילוק המשתמש. כמו כן, החברה שומרת לעצמה למנוע מהלקוח זכות שימוש נוסף בפורום. אסורה הפצת קבצים שעשויים לשנות, לפגוע, להסתיר או לגרום כל נזק אחר למחשבי משתמשים אחרים. 5. זכויות יוצרים העלאת תכנים לפורומים הינה חשיפתם לקהל הרחב. תפוז אנשים שומרת לעצמה את הזכות להשתמש במידע המועבר בכל דרך שתמצא לנכון, על פי שיקול דעתה וללא צורך באישור או תמורה. תפוז אנשים שומרת לעצמה את הזכות לעשות שימוש במידע סטטיסטי שמצטבר ברשת בעקבות למידת דפוסי השימוש בפורומים השונים. 6. פיקוח תפוז אנשים אינה אחראית על התכנים המועלים בפורום למרות הפיקוח עליהם. תפוז אנשים מסירה מעצמה מראש כל אחריות שהיא הנובעת משימוש בפורום. 7. אחריות המשתמש משתמש באתר רשאי להעלות לאתר אך ורק תכנים השייכים לו, או שקיבל אישור מפורש מבעלי זכויות היוצרים להעלות את התכנים לרשת. פרסום תכנים ברשת על ידי משתמש מהווה הצהרה כי למיטב ידיעתו של המשתמש אין בהעלאת תכנים אלה משום פגיעה בזכויות היוצרים ובכלל זאת חוק זכויות היוצרים ותקנות שתוקנו על פיו. כמו כן, מצהיר המשתמש כי אין פגיעה בזכות אחרת כלשהי של צד שלישי, וכי אין בתכנים שום דבר הפוגע או העלול לפגוע בגורם כלשהו, בהוראות חוק עוולות מסחריות, התשנ"ט - 1999 ובהוראות חוק הגנת הפרטיות, התשכ"א- 1981. 8. המלצות למשתמשי הפורום המידע שתמסור לפרסום יהיה חשוף לכל משתמשי הפורום. נהג בתבונה ובזהירות במסירת פרטים אישיים (כדוגמת כתובת, מספר טלפון או פרטים מזהים אחרים) וכן בתגובות או בפניות שיתקבלו אצלך בעקבות השימוש בפורום או פרסום איזה מפרטיך בערוץ. זכור: עליך לנהוג במסירת המידע ובפניות אליך לפחות באותה מידה של זהירות שאתה נוקט ביצירת קשר, שאינה נעשית באמצעות האינטרנט.

במבי14

New member
רוני איזה מגילות... ואני חושב שהבעת

את דעתך!! עופר האחד והיחיד

סימבה 13

New member
רוני- תודה!

אז ככה: דוגרי עכשיו אני מזה עצוב!
הדבר האחרון שרציתי זה לא להיות רצויי! בסך הכל רציתי לדעת מה אתם כותבים פה בפורום......... אני מאד אוהב מכוניות, ג´פים וטבע ואני גם רוצה לדעת מה זה ג´פ ומה מכיל כל הנושא הזה -(ג´פים) רוני אני מיצטער אם דפקתי לך את כל הפורום אבל אני מקווה שתקבלו אותי בחזרה......... כמו כל אחד בפורום. שתיתיחסו אליי בכבוד וגם אם ליפעמים יש לי שאלות שטוטיות..... אז מה?? מה קרה אתם לא הייתם קטנים? אור!

zom

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

ממש לא התכוונתי שאתה לא רצוי פשוט לפני שאתה שולח הודעה תחשוב פעמיים אם לשלוח אותה או לא. אל תתבאס אתה רצוי(מבחינתי)!!!!!!!

-רוני-

New member
אור מבחינתי אתה רצוי בדיוק כמו

כל אחד אחר פו כולנו הינו ילדים בשלב מסיים בחיים או כל החיים, אבל באמת בוא לא נגזים אתה יכול להשיב או לישאול אבל אל תפתח הודעות חדשות כל הזמן ובאמת אם אין לך מה להגיד אז אל תיכתוב כלום אתה מקיר את הפיתגם "סיג לחוכמה שתיקה" ואל תהיה עצוב אתה בחופש בי רוני

סימבה 13

New member
אתם כל הזמן מזכירים אותי כילד קטן..

דבר 1. אני לא ילד קטן יש לי כבר בר מיצווה! דבר 2. זה שאני קטן זה לא אומר שאני לא יודע דברים כמוכם אומנם אני לא יודע מזה מנוע כמוכם אבל....... קיצר אני עף...... בייי ותודה שאתם מיתייחסים אליי כמו קודם! אור

zom

New member
טוב!

בואו נסגור את העניין. אני מתחייב לא להזכיר שאתה קטן. אתה תתחייב שלא תרשום שטויות. עשינו עסק?

rodas

New member
לא תחסום???

על מה אתה מדבר? הרי לפני שבוע חסמת משתמש בשם גי@. אני בטוח שהוא דיבר יפה ודברים נכונים!!! לפני שלושה חודשים כאשר השארתי הודעה דומה בהקשר לצורת הדיבור של אנשים כאן, תשובתך הייתה מחיקת ההודעה שלי ורוני, כשכתבתי לך מייל בהקשר אפילו לא חשבת כלל לענות. רוני אני לא מנסה לתת ביקורת, אבל כדי שתבין שבכדי שפורום יהיה פורום אז הוא צריך מנהל פורום, מה שאתה לא עושה. לדעתי מר yeen17 או שמו אשר הוא, למרות גילו ניהל את הפורום ברמה יותר טובה, שב איתו ותלמד משהו בניהול פורום... לנהל פורום זה לא לרוץ ולהקליד את התקנון. עכשיו מעניין כמה זמן תחזיק ההודעה הזאת עד שתימחוק אותה!

סימבה 13

New member
אתה יודע מה?

אני דיברתי יפה לאורך כל הדרך זה אתה שכל מילה שנייה שלי פסלת ביי לכם! נ.ב יכול להיות שאני מרים פה תפורום איך שהוא יותר מרוני! עכשיו באמת ביי לכם!

rodas

New member
סימבה ידידי,

צר לי לאכזב אותך אך לא אליך התכוונתי, סליחה ממך!!! אני מדבר על פעם אחת ויחידה שאמרתי משפט יחיד לגבי סיגנון הדיבור ולא אין לי דבר נגד צעירים, נהפוך אני אוהב ילדים וחברה צעירים. שוב סימבה, מתנצל בפניך במידה ולא הבנת אותי נכון. אך מהידך, רוני, זה לא זה. לא מוחקים, אז זה אומר שלא מוחקים. גם לענות למייל מתפקידך היית צריך. רוני, צר לי אבל זה לא זה. ביי

4X4גיא

New member
אני איתך רונדוס

אכן חסמו אותי על לא עוול בכפי כולה העברתי לרוני מסר מאוד חשוב בהקשר לטיולים שכנראה מתאים לא להתעלם ממנו מכיוון שהוא כרוך בהוצאה כספית בכל מקרה לאחר שנעלו אותי ולא הייתי יכול לכתוב הודעות שלחתי מייל לרוני בנושא ולקח בין שבוע ל10 ימים עד ששחררו את הנעילה על שמי גי@

במבי14

New member
גיא יש לי שאלה אלי ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למה אתה צול הזמן מפרסם תמונות של הטרנו שלך???? עופר האחד והיחיד נ.ב אם רוני חסם אותך כניראה יש לו סיבה !!!

rodas

New member
גי@

הלן, זה אני גיל מיריד ויתקין. מה קורה לגבי איזה שחור אצלי במשרד? גיל

למעלה